Vissza

Institut Esthederm Intensive Propolisz+ szalicilsavas koncentrált szérum 30ml

CIKKSZÁM: 51254
Institut Esthederm Intensive Propolisz+ szalicilsavas koncentrált szérum 30ml

Institut Esthederm Intensive Propolisz+ szalicilsavas koncentrált szérum 30ml

CIKKSZÁM: 51254
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
23 244Ft
774Ft / ml

Az INTENSIVE Propolisz+ Szalicilsavas koncentrált szérum azonnal és tartósan hat a bőrtökéletlenségek és a pórusok megjelenésére. A szalicilsavval dúsított készítmény minimalizálja a maradandó hegek megjelenését, és összehúzza a pórusokat a bőr textúrájának finomítása érdekében. A nyugtató és tisztító hatékonyságáról ismert magas koncentrációjú propolisztartalma, illetve a kiszerelés speciális csöpögtető adagolófej kialakítása célzottan csökkenti a bőr tökéletlenségeinek számát. PROPOLIS+ COMPLEX, SZALICILSAV és CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

HATÁS

A foltok és a maradványtünetek láthatóan csökkennek, pórusok pedig összehúzódnak. A bőr tisztább és egyenletesebb lesz.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Felnőttkori problémás, azonnali ápolásra szoruló bőrre és eltömődött pórusokra.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Alkalmazza a készítményt esténként az egyenetlen bőrfelületeken, vagy a T-zónában (homlokon, orron és/vagy állon). Kizárólag felnőttek számára ajánlott. Az INTENSIVE termékcsalád alkalmazható a bőrápolási rutin részeként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként.

EREDMÉNY

A készítmény 7 napon át történő alkalmazását követően csökken a bőr tökéletlenségeinek száma 94%*. Kisebb a pórusok mérete 91%*. Tiszta bőr 100%*. * 28 napon át tartó, orvosi felügyelet mellett végzett felhasználói teszt, 32 önkéntes bevonásával. (pozitív válaszok %-ban)

Írd meg a véleményed!