Vissza

Institut Esthederm Lift & Repair Absolute ránctalanító krém 50ml

CIKKSZÁM: 50204
Institut Esthederm Lift & Repair Absolute ránctalanító krém 50ml

Institut Esthederm Lift & Repair Absolute ránctalanító krém 50ml

CIKKSZÁM: 50204
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
28 470Ft
569Ft / ml

Tökéletes fiatalító, arcsimító krém. Soft Focus technológiájának köszönhetően a bőrhibák, a ráncok és a finom barázdák kevésbé lesznek láthatóak, a arc üdébb, fiatalosabb és frissebb lesz. Lifting hatás jelentkezik a bőrfelszínen.
Fizikai hatás: azonnali bőrfeszesítés. Biológiai hatás: a bőr mikrofelszíne kisimul. Tartós biológiai hatás: átstrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt.

HATÁS

A ráncok és a finom barázdák kevésbé lesznek láthatóak, az arc üdébb, fiatalosabb és frissebb lesz. Lifting hatás jelentkezik a bőrfelszínen. Fizikai hatás: azonnali bőrfeszesítés. Biológiai hatás: a bőr mikrofelszíne kisimul. Tartós biológiai hatás: átstrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Ráncok, finom barázdák kezelésére. Megereszkedett arcbőrre.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Vidd fel arcodra és nyakadra önmagában, vagy a LIFT & REPAIR Absolute bőrfeszesítő szérummal együtt reggel és este. 35 éves kortól már ajánlott.

EREDMÉNY

Az arc volumene és körvonala napról napra tökéletesebb lesz. A vonások ismét feszesek, a bőrfelszín sima, az arcszín ragyogó lesz. A bőr belülről kapja fényét, a ráncok elhalványulnak. A finom barázdák, ráncok és a fáradtság jelei kevésbé lesznek láthatóak.

Írd meg a véleményed!