Vissza

Institut Esthederm Lift & Repair szemkörnyékápoló tapasz 5pár

CIKKSZÁM: 50203
Institut Esthederm Lift & Repair szemkörnyékápoló tapasz 5pár

Institut Esthederm Lift & Repair szemkörnyékápoló tapasz 5pár

CIKKSZÁM: 50203
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
14 431Ft
1 443Ft / db

A Lift & Repair szemkörnyékápoló lifting tapasz azonnali hatékonysággal alaposan újrastrukturálja és feszesíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Szemmel láthatóan tompítja a szem alatti táskákat, karikákat, csökkenti a bőr megereszkedését, és elhalványítja a fáradtság jeleit.

HATÁS

A fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és karikákat halványítja. A tekintet nyíltabb lesz, és visszanyeri eredeti frissességét.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Ráncok, finom barázdák, és a fáradtság jeleinek kezelésére.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használd a terméket tiszta, száraz bőrfelületen. Helyezz egy egy tapaszt mindkét szem alá. Finoman simítsd le ujjaddal, hogy megfelelően illeszkedjen a bőrödhöz. Hagyd hatni 5 percig, majd távolítsd el a tapaszokat, és finoman oszlasd el bőrödön a maradékot. Ne öblítsd le. Ne használd újra a tapaszokat. A használat gyakorisága: intenzív kezelésként az első héten háromszor, a második héten kétszer vagy SOS-kezelésként bármikor használható.

EREDMÉNY

Azonnali hatékonysággal alaposan újrastrukturálja és feszesíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Szemmel láthatóan tompítja a szem alatti táskákat, karikákat, csökkenti a bőr megereszkedését, és elhalványítja a fáradtság jeleit.

Írd meg a véleményed!