Vissza

Institut Esthederm Intensive Retinol krém 50ml

CIKKSZÁM: 50196
Institut Esthederm Intensive Retinol krém 50ml

Institut Esthederm Intensive Retinol krém 50ml

CIKKSZÁM: 50196
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
22 541Ft
450Ft / ml

Koncentrált retinoltartalmú krém, amely kifejezetten az öregedés által elváltozott bőr szükségleteit elégíti ki: mély ráncok és finom barázdák, egyenetlen bőrfelület. Kellemes textúra, gazdag és krémes állag, meglepő hatás.

HATÁS

Az újjászületett bőr hatásáért felgyorsítja a sejtek megújulását, erősíti a hámréteg struktúráját. Serkenti a kollagénszintézist, feszesít, megelőzi a fény miatti öregedéssel összefüggésben a bőr elvékonyodását.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Mély ráncok, egyenetlen bőrfelület, maradandó nyomok kezelésére.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Alkalmazd esténként arcodra, nyakadra és dekoltázsodra. Diszkomfortérzés esetén vidd fel a krémet reggel és este néhány csepp Intensive retinol olajos szérummal. Növeld fokozatosan a szérum mennyiségét, amíg el nem éri a normál kezelési mennyiséget. A legjobb eredmény elérése érdekében 2 hónapos kúraként javasolt alkalmazni a terméket. Kerüld az alkoholos tisztítókat és az erős arcradírokat.

EREDMÉNY

Még a mély ráncokat is kisimítja, egységessé teszi az arcszínt, és javul az arcbőr fénye és áttetszősége. A bőr elvékonyodásának megelőzése. A bőr visszanyeri feszességét, a ráncok és a finom barázdák elhalványulnak. A bőr puha és selymes lesz.

Írd meg a véleményed!