Vissza

Institut Esthederm Intensive Retinol olajos szérum 15ml

CIKKSZÁM: 50197
Institut Esthederm Intensive Retinol olajos szérum 15ml

Institut Esthederm Intensive Retinol olajos szérum 15ml

CIKKSZÁM: 50197
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
20 982Ft
1 398Ft / ml

Retinoltartalmú, koncentrált szérum, amely kifejezetten a fokozott öregedés jeleire ad választ: mély ráncok, egyenetlen bőrfelület, friss hegek, a fény hatására történő öregedés. Használja kúraszerűen 2 hónapig esténként önmagában vagy a retinolos krémmel összekeverve. Javasolt esztétikai eljárásokat követően is. Olajos-szérumos textúra.

HATÁS

Felgyorsítja a sejtek megújulását, megerősíti a hámréteg struktúráját. Serkenti a kollagén szintézisét, megelőzi a fény miatti öregedéssel összefüggésben lévő bőrelvékonyodást.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Olyan bőrtípusokra, amelyek a fokozott öregedés jeleit mutatják: mély ráncok, egyenetlen bőrfelület, friss sebhelyek, a napsütésnek túlzottan kitett, megvastagodott bőr.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Vidd fel esténként önmagában az arcodra. Ha irritáció jelentkezik, keverj ki egy-két csepp szérumot az Intensive retinol krémmel. Használhatod arcápolóiddal együtt, vagy esztétikai eljárásokat követően. Alkalmazása két hónapig kúraszerűen javasolt.

EREDMÉNY

Kisimítja a bőrt, és visszaadja az arcbőr egészséges fényét. A bőr visszanyeri feszességét, a ráncok és a finom barázdák elhalványulnak.

Írd meg a véleményed!