Vissza

Institut Esthederm Intensive Hialuronsavas krém utántöltő 50ml

CIKKSZÁM: 52763
Institut Esthederm Intensive Hialuronsavas krém utántöltő 50ml

Institut Esthederm Intensive Hialuronsavas krém utántöltő 50ml

CIKKSZÁM: 52763
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
16 535Ft
330Ft / ml

Utántöltő kapszula, mely az eredeti tégelyből egy mozdulattal kicserélhető. Az Intensive hialuronsavas krém három különböző típusú hialuronsavból áll, amelyek intenzíven hidratálják a bőrt, és ösztönzik a hialuronsav természetes előállítását. Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát. Hialuronsav: A szervezetünkben természetesen meglévő molekula. Ez a bőr „víztárolója”. A Hyaluronic® olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát.

HATÁS

Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát.

KINEK? MILYEN BŐRRE?

Dehidratált, kellemetlen érzetű bőrre, finom ráncokra.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Vidd fel reggel és /vagy este a megtisztított, száraz nyak-és arcbőrre az Intensive hialuronsavas szérum használatát követően. Használd 2 hónapos kúra formájában az optimális eredmény elérése érdekében.

EREDMÉNY

Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét.

Írd meg a véleményed!