Vissza

Cetebe C-vitamin +D-vitamin +cink kapszula 60x

CIKKSZÁM: 28155
Cetebe C-vitamin +D-vitamin +cink kapszula 60x

Cetebe C-vitamin +D-vitamin +cink kapszula 60x

CIKKSZÁM: 28155
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 215Ft
53Ft / db

A Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink étrend-kiegészítő kapszula 300 mg C-vitamint, 10 µg D3-vitamint és 10 mg cinket tartalmaz. 

Mindhárom összetevő fontos szerepet játszik az immunrendszer normál működésének támogatásában. Immunrendszerünk folyamatosan arra törekszik, hogy megvédjen minket a vírusoktól, baktériumoktól, de vannak olyan időszakok vagy helyzetek, amikor nagyobb megpróbáltatásnak van kitéve, és fokozottabb teljesítményre kényszerül. Pl. a téli időszakban a légúti fertőzések megszaporodása idején, vagy stresszes időszakokban, amikor szervezetünk fogékonyabb a felső légúti megbetegedésekre, erősebb védelemre szorulhat.A Cetebe C-vitamin, D-vitamin és cink a 3 összetevő kombinációjával alkalmas az immunrendszer hatékony támogatására. A Cetebe C-vitamin + Cink összetételéhez képest egy új, D-vitaminnal gazdagított étrend-kiegészítő jött létre. Az elmúlt években felfedezték a D-vitamin immunrendszerre gyakorolt pozitív hatását - számos egyéb kedvező tulajdonsága mellett. Így ésszerű választásnak tűnt a C-vitaminnal és a cinkkel egy új, hármas hatóanyag kombinációt létrehozni az immunrendszer normál működésének támogatására.

A termékben található három aktív hatóanyag előnyös tulajdonságai egyetlen kapszulába sűrítve hozzájárulnak az immunrendszer támogatásához, emellett a cink a haj, köröm és a szellemi működés; a C-vitamin a bőr és az idegrendszer; a D-vitamin pedig a csontozat és a fogazat normál állapotának fenntartásához.

Adagolása: naponta 1 kapszula.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Írd meg a véleményed!