Vissza

Supradyn Immune Kids gumivitamin 100x

CIKKSZÁM: 45058
Supradyn Immune Kids gumivitamin 100x

Supradyn Immune Kids gumivitamin 100x

CIKKSZÁM: 45058
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 121Ft
41Ft / db

Supradyn Immune Kids gumivitamin 100x

A Supradyn Immune Kids C-vitamin, D-vitamin és cink tartalmú, narancs, eper, papaya ízű étrend-kiegészítő gumivitamin, ami támogatja a gyerekek immunrendszerét.

Támogassa gyermeke immunrendszerét minden nap! A Supradyn Immune Kids gumivitaminban lévő C- és D-vitamin és cink 3-as támogatást nyújt gyermeke immunrendszerének.

Szülőként gyermekeink a legfontosabbak a számunkra, éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk azokról a kihívásokról, amelyek az őszi-téli időszakban érhetik szervezetüket. Ilyenkor fokozottan szükséges, hogy biztosítsuk számukra az ajánlott napi vitaminbevitelt, hiszen immunrendszerük több kihívással kénytelen szembenézni.

Ebben segíthetnek a Supradyn Immune Kids gumivitaminjai.

A Supradyn Immune Kids gumivitamin összetevői:

A Supradyn Immune Kids narancs, eper és papaya ízű gumivitaminjai cink, C-és D-vitamin tartalmuknak köszönhetően támogatják az immunrendszert, finom ízükkel élvezetessé teszik a vitaminfogyasztást a gyerekek számára.

D-vitamin napfény hatására keletkezik a bőrünkben, ám az őszi-téli időszakban a mi éghajlatunkon ebből kevesebb jut. A Supradyn Immune Kids-ben található D-vitamin segít pótolni szükséges mennyiséget az értékes napfényben kevésbé gazdag hónapokban is.

A Supradyn Immune Kids gumivitamin alkalmazása:

4 éves kortól. A gumivitamint elszopogatva vagy elrágva kell fogyasztani.

Ajánlott napi adag életkortól függően 2-4 db. gumivitamin. Részletek a termék csomagolásán.

A Supradyn Immune Kids gumivitamin vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Írd meg a véleményed!