Vissza

Béres Vita-D3 Forte 3200NE tabletta 120x

CIKKSZÁM: 51171
Béres Vita-D3 Forte 3200NE tabletta 120x

Béres Vita-D3 Forte 3200NE tabletta 120x

CIKKSZÁM: 51171
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 917Ft
32Ft / db

A Béres Vita-D3 Forte 3200 NE tabletta magas hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő készítmény, amelyből napi ½-1 tabletta elegendő.

MIÉRT FONTOS A D-VITAMIN?

A D-vitamin fontos szerepet játszik a szervezet kalciumháztartásának egyensúlyban tartásában: hozzájárul a kalcium normál felszívódásához és hasznosulásához, így biztosítva a vér megfelelő kalciumszintjét. Ezzel hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkciók fenntartásához, emellett szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében is.

A Béres Vita-D3 készítményekben a D-vitamin MicroProtected-D3 formula formájában van jelen. A MicroProtected-D3 formula egy speciális védőmátrixba ágyazott, mikrokapszulázott és olajban oldott D3-vitamin a hatóanyag kiváló stabilitásért.

ELEGENDŐ-E A MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁS ÉS NAPOZÁS?

A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő napfény hatására. Hazánkban a lakosság D-vitamin-szintje tél végére már alacsony lehet, bár törekednünk kell arra, hogy a táplálékkal kellő mennyiségű D-vitamin jusson a szervezetünkbe.

Amint beköszönt a napsütéses időszak, a bőrünket érő napfény hatására testünk D-vitamin készlete ismét feltöltődhet. Az egészséges felnőttek D-vitamin-szükségletét fedezi, ha elegendő időt töltenek a napfényen.

Napfényhiányos időszakokban nagyobb figyelmet kell fordítanunk a D-vitaminban gazdag élelmiszerek fogyasztására. Amennyiben a normál étrenddel bármilyen ok miatt nem tudunk szervezetünkbe megfelelő mennyiségű D-vitamint bevinni, szükség lehet a táplálékkal bevitt D-vitamin mennyiség kiegészítésére, figyelembe véve a táplálkozási szokásokat, és szabad levegőn eltöltött időt is.

MIÉRT AJÁNLJUK A BÉRES VITA-D3 FORTE 3200 NE TABLETTÁT?
  • Napi ½-1 tabletta
  • Magas hatóanyag tartalom: 3200 NE D3-vitamin tablettánként
  • Felezhető tabletta
  • MicroProtected-D3-vitamin formula
KISZERELÉS:

120 db tabletta

ADAGOLÁS:

Felnőtteknek naponta ½-1 tabletta

Figyelmeztetés

A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!
A termék száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ˚C között) tárolandó.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.

Írd meg a véleményed!