Vissza

Béres C-vitamin 1000mg +Herbal retard filmtabletta 45x

CIKKSZÁM: 52442
Béres C-vitamin 1000mg +Herbal retard filmtabletta 45x

Béres C-vitamin 1000mg +Herbal retard filmtabletta 45x

CIKKSZÁM: 52442
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
2 675Ft
59Ft / db

Béres C retard 1000 mg + Herbal filmtabletta, elnyújtott kioldódású C-vitamint, 2000 NE D3-vitamint és Echinacea purpurea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Az Echinacea purpurea hozzájárul a szervezet védekezőképességének megfelelő működéséhez.

A készítmény szedése betegségeket követő felépülés időszakában, valamint fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén ajánlott.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Továbbá antioxidáns hatású anyag, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, normál fogazat és izomfunkció fenntartásához és szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta, amit javasolt bő folyadékkal bevenni.

Figyelmeztetés: A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! Más D-vitamin tartalmú készítményekkel történő együttes alkalmazása megfontolást igényel!

A termék száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tartandó.

A készítmény folyamatosan legfeljebb 8 hétig alkalmazható, ezt követően legalább két hét szünetet kell tartani. 12 éves kor alatti gyermekek a készítményt nem szedhetik.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Írd meg a véleményed!