Vissza

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct fényvédő gél-krém SPF50+ 50ml

CIKKSZÁM: 51930
La Roche-Posay Anthelios Oil Correct fényvédő gél-krém SPF50+ 50ml

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct fényvédő gél-krém SPF50+ 50ml

CIKKSZÁM: 51930
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
10 843Ft
216Ft / ml

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct SPF50+ Fotokorrekciós nappali gél-krém. Csökkenti a pórusok láthatóságát, korrigálja a bőrhibákat. Akár 12 órán át matt hatás.

A fényvédők új generációja, amely véd a mindennapos napsütés által okozott bőröregedés jelei ellen, és a bőrhibák megjelenésének csökkentésével segít korrigálni. Cellox-B3 Tech. (Mexoryl XL + B3- és E-vitamin + La Roche-Posay termálvíz). Széles spektrumú UVB/UVA-sugárzás elleni védelem. Korlátozza a részecskék megtapadását a bőrön. Véd a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszel szemben. Érzékeny bőrön tesztelt. Nem komedogén.

FIGYELEM: A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét.

Használata:
Egyenletesen vigye fel az arc egészére minden reggel az arcápolási rutinja utolsó lépéseként a smink előtt.

Védelem:
Véd a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszel szemben. Széles spektrumú UVB/UVA-sugárzás elleni védelem.

Írd meg a véleményed!