Vissza

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 fényvédő fluid SPF50+ 50ml

CIKKSZÁM: 51929
La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 fényvédő fluid SPF50+ 50ml
Top ár

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 fényvédő fluid SPF50+ 50ml

CIKKSZÁM: 51929
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
6 613Ft
132Ft / ml

Láthatatlan fluid. Nagyon magas UVA/UVB, antioxidáns védelem. Segít megelőzni a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszt.

A La Roche-Posay nagyon magas védelme extra hosszú hullámú UVA-sugárzás elleni szűrővel.* Nagyon izzadság- és vízálló. Nem illatosított. Úgy fejlesztették, hogy ne csípje a szemet.

FIGYELEM: A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét. *(340-400nm) = hosszú hullámú UVA / (380-400nm) = a spektrum vége, amit extra hosszú hullámú UVA-nak nevezünk.

Használata:
A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét.

Írd meg a véleményed!