Vissza

Jutavit Omega 3 Cardiovascular 1500mg kapszula 60x

CIKKSZÁM: 50817
Jutavit Omega 3 Cardiovascular 1500mg kapszula 60x

Jutavit Omega 3 Cardiovascular 1500mg kapszula 60x

CIKKSZÁM: 50817
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 863Ft
81Ft / db

Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. 

A kapszula alapanyagául szolgáló szardellát, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása. 

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. 

Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható. A DHA hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható. Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1, 2x1 vagy 3x1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Javasolt a kapszulát/kapszulákat étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Összetevők: Halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin, víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

Aktív összetevők 1 kapszulában 2 kapszulában 3 kapszulában
Halolaj 1500 mg 3000 mg 4500 mg
ebből: Omega 3 zsírsavak 1200 mg 2400 mg 3600 mg
ebből: EPA (Eikozapentaénsav) 600 mg 1200 mg 1800 mg
bből: DHA (Dokozahexaénsav) 450 mg 900 mg 1350 mg

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől gondosan elzárva tárolandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Írd meg a véleményed!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevél listánkra és értesüljön elsőként újdonságainkról!
Kiemelt partnerünk
MEDHUSA