Vissza

Vichy Termálvíz spray 150ml

CIKKSZÁM: 26170
Vichy Termálvíz spray 150ml

Vichy Termálvíz spray 150ml

CIKKSZÁM: 26170
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 177Ft
27Ft / ml

Ásványi anyagokban gazdag, regenerálja, nyugtatja, erősíti az arcbőrt.

A szépség elixír érzékeny bőrre. Fontos és jótékony hatású ásványokban kiemelkedően gazdag.

Olyan nők és férfiak számára, akik nyugtatni és frissíteni szeretnék a bőrüket, bőrtípusuktól függetlenül. Érzékeny bőrre is ajánlott.

A természet egyedüli erejével jött létre, a tudomány által nem reprodukálható hatás.
Az Auvergne vulkán mélyéről hosszú és lassú utazás során kialakuló Vichy termálvíz a kőzeteken áthaladva olyan fontos ásványokkal gazdagodik, amelyek tiszta és természetes értékeket hordoznak magukban.
A természeténél fogva 15 nagyon fontos ásványban (pl.: vas, potassium, kálcium, mangán és szilikon) kiemelten gazdag. A Vichy termálvíz köztudottan híres a kivételes nyugtató, erősítő és jótékony tulajdonságairól, amelyeket bőrgyógyászati felügyelet mellett igazoltak.

100%-osan tiszta, természetes aktív hatóanyagok, hipoallergén, illatanyagmentes, tartósítószermentes.

Az ásványokban kivételesen gazdag Vichy termálvíz felfrissíti a bőrt, növeli a komfortérzetet, nyugtatja az irritált bőrt, védi az epidermiszt a káros külső elemektől, megerősíti a bőr természetes védőrendszerét és felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját.

Használja a terméket a smink eltávolítása után és a napi bőrápolási rutinja során is. A palack tartalmát 30 cm távolságról permetezze az alaposan megtisztított bőrre. Majd hagyja rajta a bőrén pár másodpercig mielőtt kíméletesen szárazra törölné a bepermetezett bőrt egy pamaccsal. A smink előkészítésére és a bőr felfrissítésére is használható bármelyik napszakban.

Írd meg a véleményed!