Vissza

Goodwill Tasectan 500mg kapszula 15x

CIKKSZÁM: 25187
Goodwill Tasectan 500mg kapszula 15x

Goodwill Tasectan 500mg kapszula 15x

CIKKSZÁM: 25187
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
2 669Ft
177Ft / db

A Tasectan® egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának helyreállítására szolgál.

Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl.hasi feszülés és gyakori székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki.

A Tasectan® egy orvostechnikai eszköz, amely zselatin és tanninsav komplexből áll, ami mechanikusan hatva megvédi a gyulladt bélfalat. A Tasectan® képes egy védő, fehérje-alapú, nyálkahártyához tapadó filmréteget kialakítani, amely megakadályozza a nyálkahártyán gyulladást okozó kórokozók bélnyálkahártyán keresztül történő áthaladását. A készítményt alkotó zselatin-tannát nem alakul át a gyomorban, és a nyálkahártyán védő filmet létrehozva csökkenti a hasmenéses epizódok gyakoriságát és tartamát.

Alkalmazása: Felnőttek / 14 évnél idősebb gyermekek: 1-2 kapszula 4-6 óránként a tünetek megszűnéséig, a kapszulát vízzel kell bevenni.

Figyelmeztetések:  A 3 évnél fiatalabb gyermekek vagy idősebb betegek akut hasmenése és egyéb tünetek esetén a kezelőorvossal történő konzultáció javasolt. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Írd meg a véleményed!