Proenzi Intensive tabletta 60+30

CIKKSZÁM: 50008
Proenzi Intensive tabletta 60+30

Proenzi Intensive tabletta 60+30

CIKKSZÁM: 50008
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
8 153Ft
90Ft / db

Kompromisszumok nélküli összetételét az ízületek táplálásában szerzett szakértelem és a vázizomrendszerrel kapcsolatos mély szakmai ismeretek birtokában fejlesztették ki.

A Proenzi® Intensive komplex ízületi készítmény, amelynek összetevője többek között az ízületi porcot alkotó 3 építőelem, a glükózamin-szulfát, a kondroitin-szulfát és a II. típusú kollagén. A népgyógyászatban használt Salix alba (fehér fűz) és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonatok hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez. 

A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) kivonat hozzájárul az ízületek rugalmasan tartásához. 

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. 

A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez.

Hatóanyagok:

  • Glükózamin-szulfát és Kondroitin-szulfát: Az ízületi porc alapvető építőelemei.
  • Felszívódást elősegítő összetevő: A Proenzi Intensive egy speciális felszívódást elősegítő összetevőt tartalmaz a kurkuma jobb felszívódásáért. A szabadalmaztatott BioPerine (fekete bors kivonat) akár 80%-kal is fokozhatja egyes vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők felszívódását.
  • Boswellia serrata (indiai tömjénfa): A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) kivonat hozzájárul az ízületek rugalmasan tartásához.
  • C-vitamin: Hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
  • Mangán: Hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez.
  • Salix alba (fehér fűz) és Curcuma longa (kurkuma): A népgyógyászatban használt Salix alba (fehér fűz) és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonatok hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez.
Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 2 tabletta.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Írd meg a véleményed!