Vissza

Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék 360ml

CIKKSZÁM: 50050
Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék 360ml

Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék 360ml

CIKKSZÁM: 50050
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
2 920Ft
8Ft / ml

Az Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék (orvostechnikai eszköz) az emberi könny összetétele alapján készült, ezáltal biztosítja a 100%-os funkcionalitást és kiváló kompatibilitást. A két hatóanyag, nedvesítő- és hidratálószer (nátrium-hialuronát, hipromellóz) egyedi kombinációja biztosítja a magas fokú hidratálást és nedvesítést.

Ajándék kontaktlencse tárolóval!

Az Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék az emberi könny összetétele alapján készült, ezáltal biztosítja a 100%-os funkcionalitást és kiváló kompatibilitást.

Az Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék többcélú fertőtlenítőszer, amely a nátrium-hialuronát és a hipromellóz egyedi kombinációjával tökéletesen megtisztítja és fertőtleníti a kontaktlencsét, biztosítja a kontaktlencse egész napos nedvesítését, komfortosabbá teszi a kontaktlencse viselést a nagyon érzékeny és száraz szem számára is.

Hatékonyan feloldja és eltávolítja a felhalmozódott filmréteget, fehérjéket és egyéb lerakódásokat, amelyek csökkentik a lencse kényelmes viselését. A fertőtlenítésre a tisztítás során kerül sor és a tárolás során is folytatódik, a lencséken lévő káros mikroorganizmusok elpusztításával. A nátrium-hialuronáttal és a hipromellózzal ellátott speciális formula biztosítja a lencsék egész napos nedvesítését és hidratálását. Nem okoz irritációt. A pH értéke hasonlít a könny pH értékéhez, ez biztosítja, hogy még a legérzékenyebb szemet sem irritálja.

Felbontás után 90 napig felhasználható.

Használata: Alaposan mossuk és szárítsuk meg a kezünket. Győződjön meg arról, hogy a kontaktlencse tároló üres és tiszta, töltse fel a tároló mindkét részét oldattal és helyezze az egyes kontaktlencséket a tároló megfelelő részébe. Szorosan zárja be a lencse tokját, és hagyja a kontaktlencséket az oldatban legalább 4 órán keresztül! Óvatosan rázza meg a lencse tárolót, mielőtt kinyitná! Alaposan mossa és szárítsa meg a kezét, mielőtt eltávolítja a kontaktlencséket a lencse tárolóból! Finoman mossa meg a kontaktlencséket a tenyerében, mindkét oldalát friss oldattal! Mielőtt behelyezi, öblítse le a kontaktlencséket friss oldattal! Minden használat előtt ürítse ki a lencse tárolóját!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Írd meg a véleményed!