Inofolic Premium 60x

CIKKSZÁM: 50081
Inofolic Premium 60x

Inofolic Premium 60x

CIKKSZÁM: 50081
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
13 411Ft
223Ft / db

Az Inofolic® Premium egy természetes étrend-kiegészítő, amely 2 g mio-inozitot, 50 mg alfa-laktalbumint és 200 µg folsavat tartalmaz. Az Inofolic® Premium jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy ha fokozott bevitelre van szükség ezen összetevőkből. Leendő édesanyáknak is ajánlható.

Gluténmentes, adalékanyag-mentes.

Összetevők

MIO-INOZIT

Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szempontból a legfontosabb a mio-inozit, amely az INOFOLIC® PREMIUM tasakokban is használt forma. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudo-vitaminként állítják be; ez a B8-vitamin.

Az inozit alapvető szerepet játszik a sejtekben, mint másodlagos hírvivő, inozit-foszfát vagy foszfatidil-inozit és foszfatidil-inozit-foszfát formában. A sejtmembrán egy nátriumfüggő kotranszport mechanizmus révén lehetővé teszi, hogy az inozit bejusson a sejt belsejébe.

Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban.

ALFA-LAKTALBUMIN

Az alfa-laktalbumin a tejben található szérum fehérje. (Az emberi kolosztrum (előtej) 40 %-ban, az anyatej 27%-ban tartalmazza, míg a tehéntejfehérjének mindössze hozzávetőleg 3,5 %-a.) Az alfa-laktalbumin az összes természetes fehérje közül az egyik legnagyobb tápértékű és legnagyobb triptofán - esszenciális aminosav - tartalmú fehérje. (Az alfa-laktalbumin más esszenciális aminosavakban is gazdag.)

Az alfa-laktalbumin elősegítheti más tápanyagok, így a mio-inozit bélben történő felszívódását.

FOLSAV

A folsav egy vízoldható, a B-vitaminok csoportjába tartozó vitamin.

A folát hozzájárul a terhesség alatt az anyai szövet növekedéséhez, a normál aminosav-szintézishez és az immunrendszer megfelelő működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A folsav megtalálható a nagylevelű zöld zöldségekben, a májban, a tojásban, a húsokban és a tejben, míg a gyümölcsök keveset tartalmaznak belőle (kivéve a narancs). A főzés során a folát majdnem teljes mennyisége néhány perc alatt elbomlik.

Az Inofolic® Premium egy mio-inozitot, alfa-laktalbumint és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására, ha az étrendben alacsony a szintjük, vagy abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben van rájuk szükség.

Adagolás

Naponta 1 tasak egy pohár vízben feloldva. Étkezéstől elkülönítve javasolt alkalmazni.

Figyelmeztetések

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget. Gyermekek elől elzárva tartandó! A lejárati idő a bontatlan és megfelelően tárolt csomagolásra értendő. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. Szájon át történő alkalmazásra. Tejfehérjét tartalmaz.

Írd meg a véleményed!