Goodwill Loxacon kapszula 30x

CIKKSZÁM: 51530
Goodwill Loxacon kapszula 30x

Goodwill Loxacon kapszula 30x

CIKKSZÁM: 51530
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 971Ft
132Ft / db

Vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula Az ízületek támogatására és az oxidatív stresszel szembeni védelemért.*

A gyártó (Goodwill Pharma Nyrt) közleménye alapján:

"A titán-dioxid betiltása következtében más színű kapszulákba töltve/filmbevonattal forgalmazzuk az érintett termékeket. Változás történt a kapszulás/filmbevont tablettás készítmények küllemén túl az összetevők felsorolásában is (titán-dioxid helyett sárga vas-oxid), ebből kifolyólag a nettó tömeg is változott adott esetben."

Korral az ízületi porc alapállományát alkotó makromolekulák termelődése csökken, lebomlásuk fokozódik, így a porc felpuhul, veszít rugalmasságából és teherbíró képességéből. A szervezetünkben termelődő szabadgyökökkel szemben az antioxidánsok nyújtanak védelmet. A károsító szabadgyökök túlsúlyba kerülése oxidatív stresszt idéz elő, ami a fenti folyamatot tovább rontja.

Az oxidatív stressz csökkentésével és megfelelő táplálással támogatható az ízületek normál működése. Ebben segíthetnek egyes növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok.

Antioxidáns hatás:

Ízületi támogatás:

• harpagozidok1

• boswellin sav

• C-vitamin

• D-vitamin

• szelén

• mangán

• cink

• réz

 

*A boswellin sav támogatja a csontok és ízületek egészségét, valamint jótékony hatással van a vázizomzatra, a csontokra és ízületekre. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A C-vitamin, a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.

Összetevők: ördögkarom kivonat (Harpagophytum procumbens); tömjénfa-kivonat (Boswellia serrata); kapszulaanyag (zselatin); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); cink-glükonát; L-aszkorbinsav; szelenometionin; csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói); mangán-II-szulfát; réz-oxid; színezékek (sárga vas-oxid); kolekalciferol

 

Aktív összetevők

Napi adagban (1 kapszulában) (NRV%)

Boswellia serrata kivonata, 

166 mg (-)

melyből boswellin sav

120 mg (-)

Harpagophytum procumbens kivonata

270 mg (-)

melyből harapagozid

15 mg (-)

Cink

5 mg (50%)

Szelén

27,5 μg (50%)

Mangán

2 mg (100%)

Réz

1 mg (100%)

C-vitamin

20 mg (25%)

D-vitamin

50 μg – 2000 NE (1000%)

NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében
NE: nemzetközi egység

Javasolt adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula bevétele javasolt bő folyadékkal.

Figyelmeztetések: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A készítmény alkalmazása nem javasolt várandós és szoptatós nők valamint gyermekek számára.

Írd meg a véleményed!