Vissza

Goodwill Herba Relax tabletta 60x

CIKKSZÁM: 52065
Goodwill Herba Relax tabletta 60x

Goodwill Herba Relax tabletta 60x

CIKKSZÁM: 52065
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 523Ft
58Ft / db

A Herba Relax étrend-kiegészítő tabletta növényi kivonatokkal (valeriána, komló és golgotavirág) segíti a lelki egyensúly fenntartását. A Herba Relax étrend-kiegészítő tablettában található növények (macskagyökér, golgotavirág és komló) kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulhatnak a nyugalom és a megfelelő lelki egyensúly fenntartásához, valamint a pihentető alváshoz.

Aktív hatóanyagok

1 darab tablettában

2 darab tablettában

Macskagyökér kivonata

60 mg

120 mg

Golgotavirág kivonata

40 mg

80 mg

Komló kivonata

40 mg

80 mg

 

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); macskagyökér kivonata (Valeriana officinalis L.); komló kivonata (Humulus lupulus); golgotavirág kivonat (Passiflora incarnata); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a javasolt fogyasztási mennyiséget! Az étrend-kiegészítő alkalmazása nem helyettesíti a vegyes étrendet. Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedatív hatását.

Javasolt adagolás: A nyugalom és a megfelelő lelki egyensúly fenntartásához: napi 1−2×1 db tabletta. A pihentető alvás eléréséhez: 2 db tabletta lefekvés előtt.

Nettó tömeg: 18 g/60 db

Tárolás: a termék az eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

Írd meg a véleményed!