Vissza

Goodwill Eyejuice Regenerative szemcsepp 10ml

CIKKSZÁM: 56030
Goodwill Eyejuice Regenerative szemcsepp 10ml

Goodwill Eyejuice Regenerative szemcsepp 10ml

CIKKSZÁM: 56030
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 083Ft
408Ft / ml

A három hatóanyag (nátrium-hialuronát, trehalóz és D-pantenol) egyedülálló kombinációját tartalmazó Eyejuice Regenerative szemcsepp hatékonyan alkalmazható szem felületének nedvesítésére, valamint támogatja a szemfelület védőrétegének regenerálását. Becseppentés után hosszan tartó kényelemérzetet biztosít.

Az Eyejuice Regenerative szemcsepp a száraz szem intenzív nedvesítésére, valamint a szemfelület védőrétegének regenerálására szolgál. Enyhíti a közepesen súlyos és súlyos fokú szárazszem-szindróma tüneteit. Felgyorsítja a szem felületi struktúráinak műtét utáni helyreállását.

Az Eyejuice Regenerative szemcseppet felnőttek alkalmazhatják.

Az Eyejuice Regenerative szemcseppet tünetekkel, például szemszárazsággal, a szemet érintő égő érzéssel vagy a szem fáradtságával járó kellemetlen érzet esetén lehet alkalmazni, amelyet okozhat: fűtött vagy légkondicionált szobák száraz levegője, képernyő előtti munkavégzés, hosszú ideig tartó tévénézés vagy dohányfüst; a szem felületét érintő mechanikai irritáció, például kontaktlencse viselése miatt; olyan műtéti eljárás (például lézeres beavatkozás), amely megzavarja a könnykiválasztást és a könnyréteg megfelelő eloszlását a szem felületén.

Nátrium-hialuronát:

Az emberi szervezetben természetes körülmények közt előforduló poliszacharid, amely a szemgolyó üvegtesti részében is megtalálható; széles körben ismerik igen jó nedvesítő tulajdonságairól. A hialuronsav mukoadhezív (megtapad a nyálkahártya felületén), így a készítmény jobban tapad a szemgolyó felületére, ami hozzájárul a szaruhártya hámrétegének gyorsabb gyógyulásához, egyúttal pedig iszkoelasztikus tulajdonságainak köszönhetően fokozza a könnyréteg stabilitását, amelyet így sokkal lassabban távolít el a szemgolyóról a pislogás.

Trehalóz:

Glükóz egységekből álló, nem redukáló diszacharid, amely természetes körülmények között előfordul számos élőlényben, például növényekben, rovarokban, gombákban és baktériumokban. A túlélés egyik kulcsfontosságú tényezőjeként azonosították anhidrobiózis (majdnem teljes kiszáradás) állapotával összefüggő stressz esetén. Erőteljes védő hatásának köszönhetően a trehalózt a szem felületének kiszáradásával összefüggő, többek között a szárazszem-szindróma következményeként fellépő megterhelés megelőzésére alkalmazzák szemészeti készítményekben.

D-pantenol:

A pantoténsav nevű vízoldékony vitamin (más néven pantotenát vagy B5-vitamin) alkoholszármazéka. Higroszkópos (vízmegkötő) tulajdonságai és nedvességmegtartó képessége miatt a testfelületeken alkalmazott D-pantenol javíthatja a hidráltságot – ez a hatás összefügg a védőréteg regenerálásának képességével.

Alkalmazása: Alaposan mosson kezet a készítmény alkalmazása előtt. Szükség esetén cseppentsen egy cseppet a kötőhártyazsákba.

Az Eyejuice Regenerative szemcsepp mindennap alkalmazható, és naponta használhatják akár tetszőleges típusú kontaktlencsét viselők is, ugyanis a csepp nem tartalmaz tartósítószert.

Rendszerint naponta 3-4-szer kell egy-egy cseppet cseppenteni mindkét szem kötőhártyazsákjába. Szükség esetén gyakoribb alkalmazás is lehetséges.

A készítményt nem szabad 1 hónapnál tovább alkalmazni egyhuzamban, illetve 3 hónapnál tovább alkalmazni megszakításokkal (amikor több napig szüneteltetik a készítmény használatát).

Tárolás: Gyermekektől elzárva tartandó! Hőforrásoktól távol tartandó. Száraz helyen, 5°C és 35°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne alkalmazza a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után. A tartály első felbontása után 3 hónapig tartható el a készítmény. A fel nem használt oldatot hulladékba kell dobni.

FIgyelmeztetések: Ne alkalmazza az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben allergiás az összetevőire. A készítmény kizárólag külsőleges alkalmazásra javasolt. Nem alkalmazható, ha a csomagolás sérült. Semmilyen esetben se érintse meg a szemét vagy más felületet a cseppentő feltéttel, ez ugyanis beszennyezheti az oldatot. Ha egyéb szemészeti oldatot is használ, várjon legalább 15 percet az Eyejuice Regenerative szemcsepp alkalmazása előtt. A készítményt utolsóként kell alkalmazni. A többszöri felhasználásra szolgáló orvostechnikai eszközt kizárólag egyetlen felhasználó alkalmazza.

Írd meg a véleményed!