Vissza

Goodwill Gelsectan kapszula 30x

CIKKSZÁM: 47895
Goodwill Gelsectan kapszula 30x

Goodwill Gelsectan kapszula 30x

CIKKSZÁM: 47895
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
8 778Ft
292Ft / db

A Gelsectan a bélfunkció helyreállítására alkalmazható a fellépő tünetek – például krónikus vagy kiújuló hasmenés, hasfeszülés, fájdalom, puffadás és bélgázképződés – enyhítésére és megelőzésére olyan betegeknél, akiknél a bélfunkció irritábilis bél szindróma (IBS) vagy béltúlérzékenység miatt, illetve bizonyos gyógyszerek bevétele után megváltozott.

Összetevők: xiloglükán, borsófehérje és szőlőmagkivonat, xilo-oligoszacharidok, magnézium-sztearát (növényi eredetű) és amorf lecsapott szilícium-dioxid.

Használati utasítás: A kapszulát folyadékkal nyelje le.

Adagolás: A tünetek súlyosságától függően 1 vagy 2 kapszula naponta kétszer (reggeli és vacsora előtt) 2–4 hétig. Szükség esetén a kezelés folytatható.

Figyelmeztetések: A készítmény szedése előtt nem kell egészségügyi szakemberrel egyeztetni. Célszerű azonban egyeztetni abban az esetben, ha a tünetek súlyosak vagy tartósak, vagy ha kétség merül fel a diagnózist illetően, főként időseknél. Ennek az orvostechnikai eszköznek a használata nem minősül gyógyszeres kezelésnek. Ha egészségügyi szakember ilyen kezelést javasol, az eszközt azzal együtt lehet használni. Annak ellenére, hogy nincsenek ismert mellékhatások, a készítmény szedése nem javasolt terhesség alatt, illetve a szoptatás első hónapjaiban, kivéve abban az esetben, ha egészségügyi szakember mást javasol. Ne szedje a készítményt a csomagolásra nyomtatott lejárati idő után. Ne szedje a készítményt, ha a buborékcsomagolást felbontották vagy megsérült. Legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Tilos fagyasztani! A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Ellenjavallatok: A Gelsectan nem alkalmazható xiloglükánnal vagy a készítmény összetevőinél felsorolt bármely más összetevővel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.

Ibs! Használ!!
Nikolett
2022.08.20
Írd meg a véleményed!