Vissza

Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely 1x

CIKKSZÁM: 51879
Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely 1x

Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely 1x

CIKKSZÁM: 51879
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
8 354Ft
8 354Ft / db

A FERTI·LILY kehely védőbölcsőként szolgál a spermiumok számára. Segít a spermiumoknak keresztülúszni a méhnyaknyákon, ezáltal megnövelve annak az esélyét, hogy valamelyik hímivarsejt elérje a petesejtet. A FERTI·LILY egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához.

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely egy bevizsgált és jóváhagyott orvostechnikai eszköz, amelyet termékenységi specialisták fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a párok megvalósíthassák családalapítási álmaikat.
A FERTI·LILY kehely nem zavarja meg a romantikus együttlétet vagy a spontaneitást, mert kényelmesen szex utáni használatra tervezték.
A FERTI·LILY-nél az a küldetésünk, hogy segítsünk növelni a fogantatás esélyét anélkül, hogy az intimitás útjába állnánk.
A kelyhet úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb spermiumot juttassa közvetlenül a méhnyakba, a méh bejáratához. A FERTI·LILY kehely használata növeli a méhnyaknyák védő környezetébe juttatott spermiumok számát, amely a spermiumok meghosszabbított élettartamának zálogaként szolgál.
A FERTI·LILY kelyhet az ujjai segítségével könnyedén felhelyezheti a hüvelybe közösülés után. Puha, rugalmas szilikonból készült, bizonyítottan kényelmes a felhelyezése, a viselése és az eltávolítása.

A FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉSTELŐSEGÍTŐ KEHELY ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI:
• A FERTI·LILY kehely több hímivarsejtet juttat közvetlenül a méhnyakba.
• A FERTI·LILY kehely által védett spermiumok rövidebb ideig érintkeznek a hüvellyel, amelynek pH-értéke általában toxikus hatással van a spermiumokra.
• A FERTI·LILY kehely akár 1 órán át is a fent maradhat, megnövelve azt az időt, amely alatt az egyes hímivarsejtek beúszhatnak a termékeny méhnyaknyákba.
• A FERTI·LILY kehely felhelyezése után kimehet a mosdóba, zuhanyozhat, aludhat vagy intézheti a dolgát anélkül, hogy aggódnia kellene a spermiumok elvesztése miatt.
• Utána összebújhat, ameddig csak jól esik. Nem kell a lábát a levegőben tartania, ha a FERTI·LILY kelyhet használja.

TUDTA?
• Normál esetben a spermiumok akár 60%-a is kifolyhat a hüvelyből szex után.
• A hüvely alacsony pH-ja valójában elpusztítja a spermiumokat. Minél kevesebb időt tölt a hüvelyben a spermium, annál nagyobb az esélye a túlélésre.

• A stressz csökkenti a fogamzás esélyét. Lazítson, ne aggódjon, és próbálja meg jól érezni magát.
• A szex utáni vizeletürítés csökkenti a hólyagfertőzések (UTI) kialakulásának kockázatát.
• A méhnyaknyák színe és állaga alapján megállapítható, hogy mikor a legtermékenyebb.

Használati útmutató

1. lépés
Felhelyezés előtt mossa ki alaposan a FERTI·LILY kelyhet 15-20 másodpercig meleg vízzel. Ne felejtse el a FERTI·LILY kelyhet az ágy közelében tartani, így nem kell felkelnie közösülés után.

2. lépés
Közösüljön partnerével. Miután a partnerével végeztek, helyezze fel a kelyhet anélkül, hogy felülne vagy felállna, hogy elkerülje a sperma visszafolyását a hüvelyéből. Fordítsa ki a kelyhet, hogy úgy nézzen ki, mint egy esernyő. Tartsa a FERTI·LILY kelyhet szárával lefelé, úgy, hogy az egyik ujja az esernyőformán belül marad.

3. lépés
Óvatosan nyomja felfelé a kelyhet a hüvelyében. Ha nehézséget okoz a kehely felhelyezése, össze is hajthatja, hogy kisebb legyen a felhelyezéskor. Ez a spermát a méhnyak felé fogja tolni. Miután elérte a hüvelycsatorna tetejét, óvatosan húzza meg a zsinórt, hogy a FERTI·LILY kehely visszanyerje eredeti alakját, miközben a kelyhet a behelyezett ujjával a helyén tartja. Ha nem tudja megállapítani, hogy a kehely eredeti vagy esernyő alakú-e, akkor se aggódjon. A sperma bent maradt, és a kehely megakadályozza, hogy visszafolyjon. Egyelőre hagyja a kelyhet a helyén. Gyakorlat teszi a mestert, így legközelebb simán fog menni. A FERTI·LILY kehely 20 percig, de legfeljebb 1 órán keresztül viselhető.

4. lépés
Mosson kezet szappannal és vízzel. Kényelmes testhelyzetben, akár állva, akár a WC-n ülve, gyengéd nyomások sorozatával nyomja a hasi/medencefenék izmait lefelé (mintha székletürítést végezne). Mivel a hüvely mindössze 8-10 cm hosszú, a mutatóujját behelyezheti, és lassan tolhatja felfelé, amíg el nem éri az eltávolítószárat, ha az kívülről nem érhető el. Óvatosan és lassan húzza vízszintesen a szárat, amíg meg nem érzi a FERTI·LILY kehely alját a hüvelynyílásánál. Óvatosan és lassan húzza ki a kelyhet. (Legyen gyengéd, a szár túl erős meghúzása kellemetlen érzést okozhat, és végül a szár elszakadhat.) Erősen szorítsa meg a kehely alját a két bemélyedésnél, vagy az ujjával húzza le a kehely egyik szélét, hogy megszűnjön a vákum, és óvatosan húzza ki a hüvelyből. Az eltávolítás után egyszerűen ürítse ki a tartalmát a vécébe. Mossa meg alaposan a FERTI·LILY kelyhet, és tárolja az utasításoknak megfelelően.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Írd meg a véleményed!