Vissza

Femibion 2 Várandósság filmtabletta + kapszula 28+28x

CIKKSZÁM: 49378
Femibion 2 Várandósság filmtabletta + kapszula 28+28x

Femibion 2 Várandósság filmtabletta + kapszula 28+28x

CIKKSZÁM: 49378
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
7 872Ft
7 872Ft / doboz

Femibion 2 Várandósság | 13-40. hét Folsavat, Metafolin®-t, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta és DHA-t tartalmazó kapszula E-vitaminnal és Luteinnel

Támogat téged és babádat* a várandósság 13. hetétől a szülésig, a változatos étrend kiegészítéseként.

  • A 13. várandóssági hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ettől az időponttól kezdve ajánljuk a Femibion®2 folátot és DHA-t tartalmazó étrend-kiegészítőt.
  • * A megfelelő folátbevitel biztosítása a várandósság későbbi szakaszaiban is fontos marad, hiszen a folát részt vesz az anyai szövetek növekedésében, mint pl. a méhlepény, amely ellátja a magza-tot az alapvető tápanyagokkal. Ezért a várandósság teljes ideje alatt gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről.
  • A Femibion 2, folsav és Metafolin®formában tartalmaz folátot. A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható.
  • * Az anyai DHA (többszörösen telítetlen omega-3-zsírsav) bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemének normál fejlodéséhez. Felhívjuk a várandós anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.
  • A folát és a DHA mellett a Femibion® 2 további gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz: tíz féle vitamint (köztük D-vitamin), valamint jódot, vasat, szelént, magnéziumot, cinket és luteint.
  • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A Femibion® 2 az omega-3 zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein adja a kapszula jellegzetes színét.
  • A baba megszületése után azt javasoljuk, hogy válts a Femibion® 3 Szoptatás termékünkre.
  • Szülés után dönthetsz úgy, hogy szoptatni fogod a babádat. A szoptatás segíthet szoros köteléket kialakítani a babáddal, és biztosítja, hogy a baba megkapja a fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat.
  • A szoptatási idő alatt bizonyos tápanyagok iránt nagyobb a szervezet igénye. Például különös figyelmet kell fordítani az DHA (omega-3 zsírsav) megfelelő bevitelére: az anyai DHA bevitel hozzájárul az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért felhívjuk a szoptató anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.

Figyelmeztetés

A Femibion® 2 étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta + napi 1 kapszula) ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelések

A Femibion® 2 négy hétre (28 tabletta + 28 kapszula), valamint nyolc hétre (56 tabletta + 56 kapszula) elegendő kiszerelésben kapható.

További információkért látogass el a www.femibion.hu oldalra, ahol szeretettel várunk.

A Femibion® 2 az alábbi tápanyagokat biztosítja:

A FOLSAV egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív formává, foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a sejtosztódáshoz, valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

A METAFOLIN® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt, Németország bejegyzett védjegye, és licenc alapján használható.

A LUTEIN egy karotinoid, amely számos növényben megtalálható, például sok zöldségben és gyümölcsben. Ez adja a kapszula jellegzetes színét.

A DHA dokozahexaénsav, mely egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav. Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. A várandós és szoptató anyáknak, a felnőttek számára ajánlott napi adagon felül, további 200 mg DHA bevitele ajánlott.

A JÓD hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

B1- és B2-VITAMIN, BIOTIN részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.

A B6- és B12- VITAMIN, a NIACIN és a PANTOTÉNSAV Hozzájárulnak a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

A C-VITAMIN és a SZELÉN hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Az E-VITAMIN hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A D3-VITAMIN és a CINK hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és részt vesznek a sejtosztódás folyamatában.

A MAGNÉZIUM és a VAS részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

ADAGOLÁS: Naponta egy filmtablettát és egy kapszulát egy főétkezés során megfelelő mennyiségű vízzel ajánlott bevenni.

FORGALMAZÓI ADATOK: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.

Írd meg a véleményed!