Vissza

Femibion 1 Korai várandósság filmtabletta 28x

CIKKSZÁM: 48128
Femibion 1 Korai várandósság filmtabletta 28x

Femibion 1 Korai várandósság filmtabletta 28x

CIKKSZÁM: 48128
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 339Ft
119Ft / db

Femibion 1 Korai Várandósság | 1-12. hét Folsavat, Metafolin-t, vitaminokat, ásványi anyagokat, jódot és kolint tartalmazó étrend-kiegészítő

Támogat téged és babádat a korai várandósság alatt, 12 héten keresztül.*

  • A megfelelő mennyiségű folátbevitel biztosítása elengedhetetlen a várandósság alatt, de különösen az első trimeszterben.
  • Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának a magzatban*.
  • A Femibion® 1 folátként folsavat és Metafolin®-t tartalmaz. A Metafolin® a folát olyan formája, melyet a szervezet közvetlenül, átalakítás nélkül tud hasznosítani.
  • A Femibion® 1 D-vitamint tartalmaz, hogy a várandósság idején szükséges D-vitamin mennyiség bevitelét támogassa. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.
  • A Femibion® 1 további, gondosan válogatott összetevőket is tartalmaz, kilenc vitamint (B-vitaminok, C-vitamin, E-vitamin), jódot, szelént, kolint és vasat.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejtképződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében.
  • * A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. A velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának számos tényezője lehet. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
  • Mivel a folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek (például a méhlepény) növekedésében is, gondoskodni kell arról, hogy a teljes terhesség alatt megfelelő legyen a folátbevitel. A méhlepény látja el a magzatot minden szükséges tápanyaggal.
  • A Femibion® 1 glutén-, laktóz- és

 

Figyelmeztetés

A Femibion® 1 étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés

A Femibion® 1 négy hétre (28 tabletta) elegendő kiszerelésben kapható.

A 13. hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ezért azt javasoljuk, hogy a második és a harmadik trimeszterben (13-40. várandóssági hét) válts a Femibion® 2 Várandósság termékünkre.

Szülés után dönthetsz úgy, hogy szoptatni fogod a babádat. Ha így döntesz, akkor azt javasoljuk, hogy válts át a Femibion® 3 Szoptatás termékünkre.

A Femibion® 2 és a Femibion® 3 gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz, beleértve a dokozahexaénsavat (DHA), egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat, amely a retina és az agy szerkezeti felépítésében és működésében játszik szerepet.

Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért kiegészítésként, a felnőttek számára ajánlott napi adagon, azaz 250 mg omega-3 zsírsavon (DHA és EPA) felül, további 200 mg DHA-t  javasolt naponta fogyasztani.

További információkért látogass el a www.femibion.hu oldalra, ahol szeretettel várunk.

A Femibion® 1 az alábbi tápanyagokat biztosítja:

A FOLSAV egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív formává, foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a sejtosztódáshoz, valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

A METAFOLIN® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható.  A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt, Németország bejegyzett védjegye, és licenc alapján használható.

A KOLIN részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, ami fontos tényező különböző életszakaszokban, ideértve a várandósság időszakát is. A szervezet kolin iránti igénye megnő a várandósság ideje alatt.

A D3-VITAMIN hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

A JÓD hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

A B1- és B2-VITAMIN, a BIOTIN részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál müködéséhez.

A B6- és B12-VITAMIN, a NIACIN és a PANTOTÉNSAV hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A C-VITAMIN és a SZELÉN hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Az E-VITAMIN hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A VAS hozzájárul a normál vörösvérsejtképződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

ADAGOLÁS: Vegyen be naponta egy tablettát megfelelő mennyiségű vízzel.

FORGALMAZÓI ADATOK: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.

JÓVÁHAGYÁS: MAT-HU-FM-20-000051

Írd meg a véleményed!