Vissza

Femibion 0 Babatervezés tabletta 28x

CIKKSZÁM: 30615
Femibion 0 Babatervezés tabletta 28x

Femibion 0 Babatervezés tabletta 28x

CIKKSZÁM: 30615
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
5 232Ft
186Ft / db

Femibion 0 Babatervezés Folsavat, Metafolin®-t, 5 vitamint és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő

A Femibion® 0 Babatervezés segítség a babatervezés idején szükséges folátigény biztosításához.*

  • A várandósság fontos időszak minden nő életében és egy új élet kezdete. Ennek megfelelően gondos tervezést igényel. A Femibion 0 Babatervezés gondosan válogatott tápanyagokat biztosít, elsősorban folátot (folsavat és Metafolin®-t), ami a változatos étrend kiegészítéseként segít ebben a fontos felkészülési időszakban.
  • A babában a velőcsőzáródás a fogantatást követő 22-28. nap között már megtörténik. Az agy és a gerincvelő alakul ki belőle. Mivel ilyen korai szakaszban a várandósság még gyakran észrevétlen, gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről már a babatervezés első pillanatától. A hivatalos ajánlások szerint is gondoskodni kell a megfelelő folsavbevitelről már legalább a fogantatás előtt 1 hónappal.
  • * Az étrend kiegészítéseként szedett folsav növeli az anya folátszintjét. Az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik kockázati tényezője a fejlődő magzatnál. Ezért ajánlott, hogy a nők kiegészítésként naponta legalább 400 μg folsavat szedjenek a fogamzás előtt legalább 1 hónapig és utána még 3 hónapig. Tudományosan bizonyított, hogy az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik fő kockázati tényezője. Ezenkívül más kockázati tényezők is vannak, ezért az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
  • * Ezenkívül a folát (folsav és Metafolin®) hozzájárul a normál vérképződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az utóbbiba beleértendő a méhlepény kialakulása is, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal.
  • A folsavat a szervezet alakítja át biológiailag aktív formává, foláttá. A Metafolin®egy speciális folát, amely a szervezet számára közvetlenül hasznosítható.
  • A Femibion® 0 Babatervezés e két folátforma speciális kombinációját nyújtja, folsavat és Metafolin®-t is tartalmaz.
  • A Femibion® 0 Babatervezés 5 további értékes vitamint és jódot is tartalmaz.

Figyelmeztetés:

A Femibion® egy étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés:

A Femibion® 0 Babatervezés négy hétre (28 tabletta) elegendő kiszerelésben kapható.

 

„A szülővé válás útján”

Amint a várandósság megerősítést nyer, elérhető számodra a Femibion® 1 Korai Várandósság termékünk, mely folyamatosan segíti a megfelelő folátbevitel biztosítását a várandósság ezen kritikus időszakában. Szintén biztosít számodra további gondosan összeválogatott vitaminokat, mint amilyen a D3-vitamin, jód, valamint kilenc másik vitamin (B-, C- és E-vitaminok), szelén, vas és kolin.

A 13. hétre a magzat létfontosságú szervei már kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ezért ajánljuk a második és harmadik trimeszterben (13-40. várandóssági hét) a Femibion® 2 Várandósság termékünkre való átállást. Miután a baba megszületett, javasoljuk, hogy válts a Femibion® 3 Szoptatás termékünkre.

A Femibion® 2 és a Femibion® 3 gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz, beleértve a dokozahexaénsavat (DHA), egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat, amely szerkezeti és funkcionális szerepet játszik a retinában és az agyban.

Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért kiegészítésként a felnőttek számára ajánlott napi adagon, azaz 250 mg omega-3 zsírsavon (DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztani.

További  információkért látogass el a www.femibion.hu oldalra, ahol szeretettel várunk.

A Femibion® 0 Babatervezés többek között az alábbi tápanyagokat biztosítja:

A FOLSAV egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív formává, foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a sejtosztódáshoz, valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

A METAFOLIN® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt, Németország bejegyzett védjegye, és licenc alapján használható.

A JÓD hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

A D3-VITAMIN hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

ADAGOLÁS: Vegyen be naponta egy tablettát kevés vízzel, lehetőleg valemelyik főétkezés során.

FORGALMAZÓI ADATOK: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38., +36-1-451-1256, www.femibion.hu

JÓVÁHAGYÁS: MAT-HU-FM-20-000051

Írd meg a véleményed!