Vissza

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém SPF30 75ml

CIKKSZÁM: 52017
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém SPF30 75ml

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém SPF30 75ml

CIKKSZÁM: 52017
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 407Ft
58Ft / ml

Gyorsan beszívódó, pigmentfolt halványító kézkrém, mely szabadalmaztatott thiamidollal csökkenti a sötét foltok láthatóságát és rendszeres használat mellett megelőzi újbóli megjelenésüket.

A kézkrém gyorsan beszívódik, javítja a bőr rugalmasságát és 24 órás hidratálást biztosít.

A 30-as fényvédő faktor védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól és segít megakadályozni a napsugárzás hatására láthatóvá váló pigmentfoltok kialakulását.

Naponta maximum négyszer használjon thiamidol tartalmú készítményt.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém csökkenti a kézfejen levő pigmentfoltokat és megakadályozza kialakulásukat. A melanociták által termelt melanin nevű pigment adja bőrünk színét, és ez a színanyag biztosítja testünk természetes védelmet az UV-sugárzás ellen. Azonban a megnövekedett melanin termelődés és a színanyag egyenlőtlen eloszlása a bőrben májfoltok kialakulásához vezethet.  A májfoltok – vagy napfoltok – láthatóságának csökkentésére és az új foltok kialakulásának megelőzésére fejlesztettük ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrémet.

A kézkrém jól beszívódik, fokozza a bőr rugalmasságát és rendkívül hatékonyan hidratál, így egész napra hidratált, ápolt bőr érzetét nyújtja. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF30 különleges formulája többféle öregedésgátló hatást is kifejt.

Az Eucerin innovatív formulája, mely egyaránt tartalmaz kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat, láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is. Nagyszerűen kiegészíti az Arctiin hatását, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a sejtekben. A kézkrém emellett thiamidolt is tartalmaz; ez a hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a melanin termelést, és ezáltal a hiperpigmentáció kiváltó okára hat.

Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy a termék csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Az UVA- és UVB-szűrőket tartalmazó, 30-as fényvédő faktorú pigmentfolt halványító és bőrfiatalító kézkrém hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és minimálisra csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön. A kezeken lévő májfoltok láthatóan halványabbak lesznek és bőr megjelenése egyenletessé, ragyogóvá válik.

Írd meg a véleményed!