Vissza

Eucerin AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló 250ml

CIKKSZÁM: 29293
Eucerin AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló 250ml

Eucerin AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló 250ml

CIKKSZÁM: 29293
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
5 980Ft
23Ft / ml

Könnyen beszívódó „víz-az-olajban” típusú emulzió, mely hidratál, megnyugtatja a bőrt és segít csökkenteni az atópiás bőr érdességét.
Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló koncentrált omega-6-zsírsavak (ligetszépemag olaj és szőlőmag olaj), valamint bőrnyugtató licochalcone A (édesgyökér kivonat) kombinációjával ápolja a bőrt, segít helyreállítani annak természetes védekezőképességet és rugalmasabbá tenni azt.

Az akut gyulladt ciklus alatt használja napota egyszer vagy kétszer az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém kiegészítőjeként.
Rendszeres használatával a viszketés és a feszülő érzet csökken, a bőr puhává és érezhetően simábbá válik. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló felnőttek, gyerekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.
A „víz-az-olajban” típusú emulzió illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes, így a bőrirritáció és az allergia kockázata minimális.

Használata: Használja naponta egyszer vagy kétszer, szükség szerint.

Írd meg a véleményed!