Vissza

Eucerin Aquaporin Active hidratáló arckrém száraz érzékeny bőrre 50ml

CIKKSZÁM: 29294
Eucerin Aquaporin Active hidratáló arckrém száraz érzékeny bőrre 50ml

Eucerin Aquaporin Active hidratáló arckrém száraz érzékeny bőrre 50ml

CIKKSZÁM: 29294
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
6 392Ft
127Ft / ml

Az Eucerin® Aquaporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre tápláló, illatanyagmentes hidratáló termék, mely intenzív, azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít.
A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre termék kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre termék használható érzékeny arcbőr esetén is, gyorsan beszívódó formulája ideális alapot nyújt a sminkeléshez. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.

Írd meg a véleményed!