Vissza

Institut Esthederm Bronz Repair ránctalanító fényvédő arcra 50ml

CIKKSZÁM: 56091
Institut Esthederm Bronz Repair ránctalanító fényvédő arcra 50ml

Institut Esthederm Bronz Repair ránctalanító fényvédő arcra 50ml

CIKKSZÁM: 56091
Készlethiány

A Bronz Repair arcra való fényvédő, nagyon magas fényvédelmet biztosít a napsugárzás ellen. Ránctalanító, feszesítő krém: védi és optimalizálja a természetes barnulást. Napozás közben megőrzi a bőr természetes állapotát és fiatalságát, miközben korrigálja a ráncokat. Ideális nyári, nappali arcápolásként.

Ránctalanító és feszesítő fényvédő termék, amely megőrzi a bőr fiatalságát, miközben elősegíti a gyorsabb, mélyebb és tartósabb barnulást.
CELLULAR WATER TECHNOLÓGIA
GLOBAL CELLULAR PROTECTION szabadalmaztatott technológia: Segít megelőzni a photo-aging folyamatát, védi és javítja a bőr napfényhez való alkalmazkodását
ADAPTASUN technológia: Optimalizálja a pigmentációs folyamat minden szakaszát (természetes bőrvédelem) a gyorsabb, mélyebb és tartósabb barnulás érdekében
REPAIR technológia: Serkenti a kollagén és elasztin szintézisét.
Meleg, érzéki és ikonikus Institut Esthederm Sun Care illat.

Kinek? Napfénynek kitett bőrre, az öregedés első látható jeleitől (ráncok megjelenése és megereszkedett arcbőr).

Használat - Alaposan vidd fel az arcra és a nyakra 20 perccel a napozás előtt. Alkalmazd újra úszás, törölközés vagy sportolás után. Ne tartózkodj túl sokáig a napon, kerüld a közvetlen napsugárzást különösen 10-16 óra között. A termék mennyiségének csökkentése csökkenti a védelem szintjét. 

A finom vonalak és ráncok láthatóan kisimulnak. A bőr hidratált, szép és feszes. A barnaság ragyogó, gyors és hosszan tartó.

Írd meg a véleményed!