Vissza

Elevit Complex 1 filmtabletta 30x

CIKKSZÁM: 30214
Elevit Complex 1 filmtabletta 30x

Elevit Complex 1 filmtabletta 30x

CIKKSZÁM: 30214
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
4 864Ft
162Ft / db

Elevit Complex 1 multivitamin filmtabletta metafolinnal és folsavval - babatervezéstől az első trimeszter végéig 30x

A gyermekvállalást tervező, illetve a terhesség első három hónapjában lévő nők számára a folsavpótlás mielőbbi megkezdését javasolják a szakemberek, mert kisbabád megfelelő fejlődésének biztosításához szervezetednek a szokásosnál több vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. A megfelelő mikrotápanyagszint elérése azonban időbe telhet. A terhesség első négy-nyolc hete ráadásul kiemelkedő fontosságú a baba fejlődése és szerveinek kialakulása szempontjából, a nők többsége azonban ekkor még nem is tudja, hogy várandós, hiszen még nem maradt el menstruációja.

Legyél tudatos a babatervezéstől kezdve. Az Elevit Complex 1 multivitamin a teherbeesést megelőző, a terhesség jeleit váró időszaktól a terhesség 12. hetének végéig biztosítja a fontos mikrotápanyagokat.

Az Elevit Complex 1 multivitamint kifejezetten a babatervezéstől a terhesség 12. hetének végéig tartó időszak megnövekedett tápanyagigényének kielégítésére és a magzati idegrendszer egészséges fejlődésének elősegítésére fejlesztették ki.* Célzottan erre az időszakra optimalizált mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
*A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a magzati idegcső-záródási rendellenességek kialakulásának kockázati tényezője. A jótékony hatás napi 400µg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el.

Sejtosztódás és kockázatcsökkentés
Az Elevit Complex 1 folsav és a folsavnál könnyebben hasznosítható Metafolin® tartalma révén hozzájárul egyes fejlődési rendellenességek* kockázatának csökkentéséhez. A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. *Az alacsony anyai folátszint a magzati idegcső-záródási rendellenességek kialakulásának kockázati tényezője.

Fáradtság csökkentése
A vas, a folsav, a C, a B2-, a B3-, a B5-, B6- és B12-vitaminok valamint a magnézium hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Emellett a vas hozzájárul a szervezetben az oxigén szállításáért felelős vörösvérsejtek megfelelő képződéséhez is.

Immunrendszer és sejtek védelme
A C-, D-, B6-,és B12-vitamin, valamint a folsav, a cink, a réz, a szelén és a vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A C-vitamin, a réz és a szelén valamint a B2-vitamin, az E-vitamin és a mangán emellett fontos antioxidánsok is, azaz hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel (a sejtet roncsoló vegyületek túlzott termelődésével) szembeni védelméhez.

Termékenység és hormonális működés
A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
Az Elevit® Complex 1 emellett B6-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul a hormonális működés szabályozásához.

Az Elevit Complex 1 multivitamin alkalmazása:
A javasolt napi adag 1 db. filmtabletta.

Az Elevit Complex 1 multivitamin összetevői:

Vitaminok: A-vitamin 770 μg, B1-vitamin (tiamin) 1,4mg, B2-vitamin (riboflavin) 1,4 mg, B3-vitamin (niacin) 18 mg, B5-vitamin (pantoténsav) 6 mg, B6-vitamin (piridoxin) 1,9 mg, B12-vitamin (cianokobalamin) 2,6 μg, C-vitamin 85 mg, D3-vitamin 200 NE = 5 μg, E-vitamin 10 mg, folát (Folsav 400 μg, Metafolin ® 451 μg), biotin (H-vitamin) 30 μg
Ásványi anyagok és nyomelemek: cink 11 mg, jód 150 μg, kalcium 125 mg, magnézium 100mg, mangán 2 mg, réz 1 mg, szelén 60 μg, vas 14 mg

Az Elevit Complex 1 multivitamin filmtabletta étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Írd meg a véleményed!