Vissza

Corega Whitening műfogsortisztító tabletta 30x

CIKKSZÁM: 27476
Corega Whitening műfogsortisztító tabletta 30x

Corega Whitening műfogsortisztító tabletta 30x

CIKKSZÁM: 27476
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
1 826Ft
60Ft / db

Corega Whitening éjszakai fehérítő hatású mindennapos műfogsortisztító.

Azoknak a pácienseknek, akik a tisztább, fehérebb műfogsor érdekében előnyben részesítik a hatékonyabb higiéniás teljesítményt.

műfogsortisztító használata nélküli esethez képest

Összetevők

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Carbonate, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Aroma, VP/VA Copolymer, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015

Használati útmutató

  1. Dobjon egy Corega® tablettát elegendő mennyiségű langyos (de nem forró) vizet tartalmazó pohárba úgy, hogy a víz ellepje a műfogsort.
  2. Áztassa egész éjszaka, majd egy puha sörtéjű fogkefe segítségével tisztítsa meg a műfogsort az oldattal.
  3. Folyó víz alatt alaposan öblítse le a műfogsort. Használat után a maradék tisztítóoldatot azonnal öntse ki.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Ne vegye a tablettát vagy az oldatot a szájába. Ne használja, ha bármelyik összetevőre érzékeny. Ne igya meg a tisztító oldatot, és ne használja szájvízként. A tabletták vagy oldatok kezelése után ne érintse meg a száját vagy a szemét. Lenyelve ártalmas. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás reakciót válthat ki. A termék használata után alaposan mosson kezet. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN:Óvatosan öblítse ki vízzel, több percen keresztül. Ha a szemirritáció tartós, forduljon orvoshoz. Gyermekek elől és azoktól, akik esetleg véletlenül lenyelhetik a tablettát vagy az oldatot, elzárva tartandó.LENYELÉS ESETÉN: Forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Ha irritáció lép fel, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz.

Orvostechnikai eszköz.

Gyártó/Forgalmazó: GlaxoSmithKline Kft. MOM Park, Gesztenyés Torony 1124 Budapest Csörsz u. 43.

Írd meg a véleményed!