Vissza

Cannaderm Thermolka tapasz 3x

CIKKSZÁM: 48089
Cannaderm Thermolka tapasz 3x

Cannaderm Thermolka tapasz 3x

CIKKSZÁM: 48089
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
1 493Ft
497Ft / db

CANNADERM THERMOLKA MELEGÍTŐ orvosi kender tartalmú tapasz

A Cannaderm Thermolka melegítő orvosi kender tartalmú tapasz gyors és tartós enyhülést biztosít hátfájás, izom- és ízületi fájdalmak esetén, segít a vállmerevségen, a fáradt és túlterhelt izmokon és inakon. Hatóanyagai lokálisan növelik a vérkeringést az érintett területeken, így csökkenti a fájdalom érzését. Az alkalmazást követő rövid hűtő hatást (néhány percig tarthat) egy fokozatosan erősödő melegítő hatás követi. A hidrogél formula kényelmesen és gyorsan alkalmazható, hűtő hatása azonnal jelentkezik, valamint könnyen eltávolítható a bőrről az irritációt és a szőrszálak kitépését elkerülve.

Használati utasítás:

Vegye ki a tapaszt a csomagolásból. Távolítsa el az átlátszó filmet a gélréteg hátuljáról és helyezze a tapaszt a tapadó oldalával tiszta bőrfelületre ahol a fájdalmat érzi. Naponta 1-3 x alkalmazhatjuk, minden tapasz akár 8 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását. Ne alkalmazzon több tapaszt egyidejűleg! Eltávolítás után ne használja újra a tapaszt!

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek és érzékeny bőrűek számára. A gyermekek a tapaszt felnőtt felügyelete mellett használják! Terhes nők ne alkalmazzák a tapaszt a has tájékán! Ne alkalmazza a tapaszt, ha túlérzékeny valamelyik összetevőre! Allergiás reakció esetén távolítsa el a tapaszt és alaposan mossa le a bőrét hideg vízzel és szappannal! Ne használja a tapaszt a nyálkahártyán, szájon, irritált bőrön vagy más érzékeny területen! Kerülje a szemmel való érintkezést a tapasszal illetve amennyiben keze érintkezett a tapasszal, ne érjen a szeméhez. Alkalmazása után alaposan mosson kezet! Nem észleltek káros hatásokat a termék eddigi alkalmazása során más gyógyszerek kombinációja esetén. Amennyiben bármilyen mellékhatást észlelne, értesítse kezelőorvosát! Ne használja a lejárati idő után! Ne használja, ha a csomagoláson vagy tapaszon látható károsodást észlel!

A doboz tartalma: 3 darab 10 x 14 cm tapasz

Összetétel: Tisztított víz, glicerin, nátrium-poliakrilát, polivinil, vanilil-butil-éter, kendermagolaj, trietanolamin, mentol, tartrazin.

Tárolása: Száraz helyen, 15-25 ° C között, sértetlen csomagolásban tárolandó. Óvja a közvetlen napfénytől, fagytól és a magas hőmérsékletektől! Gyerekektől tartsa távol!

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Írd meg a véleményed!