Vissza

Canezin spray antibakteriális 100ml

CIKKSZÁM: 52119
Canezin spray antibakteriális 100ml

Canezin spray antibakteriális 100ml

CIKKSZÁM: 52119
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 033Ft
30Ft / ml

A Canezin spray egy gombaölő és antibakteriális hatású orvostechnikai eszköz, amely csökkenti a túlzott izzadást, a kellemetlen lábszagot és mikrobiálisan tisztán tartja a cipő belsejét. A hatóanyagok hatékonyan távolítják el a baktériumokat, penész- és élesztőgombákat a lábon és a cipőben, az alkalmazás helyén kedvezőtlen feltételeket teremtenek szaporodásuknak és növekedésüknek. A Canezin spray rendszeres használatával megelőzhető a bőrfertőzés kiújulása a láb és a körmök területén. A gyógynövény összetevők csökkentik a bőrpírt, a viszketést és a bőr repedezését a lábujjak között és a lábujjakon. A Canezin spray-t kizárólag külsőleg történő felhasználásra szánták a lábak, körmök és lábujjak közötti területre, valamint a zoknikra és cipőkbe. Megelőzésképpen és kiegészítő kezelésként is használható a gombák ellen, valamint a lábak bőrének és körmeinek fertőzéseire.

Aktív összetevők: levendula, rozmaring, borsmenta, szegfűszeg, cickafark, zsálya, teafa illóolaj, polihexametilén-biguanid hidroklorid, etil-hexil-glicerin, karpil-hidroxaminsav, etanol

Használati utasítás: Használat előtt rázza fel a terméket!

Cipőben való alkalmazásnál: A cipő levétele után permetezze a terméket a talpbetétre és a cipő teljes belső felületére naponta 1-2 alkalommal! Hagyja szabadon megszáradni a permetet (legalább 10 percig)! Ugyanígy használandó zoknin is.

Lábon történő alkalmazásnál: Vékony rétegben, naponta 1-2 alkalommal permetezze a tisztított, megszárított lábra. A lábfejen a szétterpesztett lábujjak közé, illetve a körömre permetezze vékony rétegben! Hagyja megszáradni a permetet és ne mossa le! Ne használja a terméket naponta 4 alkalomnál többször ugyanazon a felületen. Kezdje el használni a terméket már a tünetek első jeleinél és használja azok elmúlta után is még egy hétig! Megelőzésképpen alkalmazza fokozott fertőzésveszély esetén (uszoda, tornaterem, szauna, gyógyfürdő, konditerem stb.) naponta 1 alkalommal.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza sérült bőrfelületen! Ne használja más testrészen! Ne használja a terméket bármely összetevőre való túlérzékenység esetén! Ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára! Alkalmazás közben ne dohányozzon, illetve ne egyen, vagy igyon! Használat után mosson kezet! Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják! A termék csak külsőleg használható! A termékben lévő folyadék gyulladásveszélyes, ne alkalmazza nyílt láng közelében!

Tárolás: Száraz, sötét helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne tárolja nyílt láng közelében! Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó. Első felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó.

Tartalom: 100 ml

Orvostechnikai eszköz

Írd meg a véleményed!