Canesbalance hüvelygél 7x5ml

CIKKSZÁM: 31663
Canesbalance hüvelygél 7x5ml

Canesbalance hüvelygél 7x5ml

CIKKSZÁM: 31663
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 877Ft
553Ft / db
A Canesbalance BV hüvelygél három előnyös hatása révén enyhítheted a BV fertőzés tüneteit. Segít a hüvelyi pH-egyensúly beállításában, így hatékonyan enyhíti a kellemetlen szagot és a rendellenes folyást, visszaszorítja a rossz baktériumok terjedését és támogatja a jó baktériumok (lactobacillusok, más néven tejsavbaktériumok) szaporodását. Használata egyszerű, a higiénikus és könnyen kezelhető tubusos applikátornak köszönhetően. 7 napig kell alkalmazni.

A Canesbalance képes hatékonyan kezelni a bakteriális vaginózis tüneteit azáltal, hogy helyreállítja a normális pH-értéket és a természetes környezetet a hüvelyben. 

A Canesbalance tejsavat tartalmaz, ami hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot és állítja vissza a normál hüvelyi pH-értéket. Glikogén is található benne, ami táplálékul szolgál a tejsavbaktériumok számára, és támogatja szaporodásukat. A normál pHérték és a tápanyagok a jótékony baktériumok szaporodását segítik elő, visszaáll a természetes hüvelyi egyensúly, a rendellenes hüvelyi folyás és a kellemetlen érzés pedig enyhül. A kezelés a könnyen kezelhető és higiénikus előre töltött applikátoros tubusok segítségével egyszerű.

Orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz. 

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. www.bayer.co.hu

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Írd meg a véleményed!