Vissza

Canesbalance bakteriális vaginózis hüvelykúp 7x

CIKKSZÁM: 51495
Canesbalance bakteriális vaginózis hüvelykúp 7x

Canesbalance bakteriális vaginózis hüvelykúp 7x

CIKKSZÁM: 51495
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 970Ft
567Ft / db

A Canesbalance bakteriális vaginózis hüvelykúp enyhíti a bakteriális hüvelygyulladás (bakteriális vaginózis, BV) tüneteit. Segít a hüvelyi pH-egyensúly helyreállításában, enyhíti a kellemetlen szagot, a rendellenes hüvelyi folyást és visszaszorítja a káros baktériumok elszaporodását. Használata egyszerű, kényelmesen felhelyezhető. 7 napig kell alkalmazni.

A Canesbalance tejsavat tartalmaz, ami hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot és visszaállítja a normál hüvelyi pH-értéket. Glikogén is található benne, ami táplálékul szolgál a tejsavbaktériumok számára, és támogatja szaporodásukat. A normál pH-értéknek és a tápanyagoknak köszönhetően a védelmet nyújtó tejsavbaktériumok száma ismét nőni tud, a hüvelyflóra természetes egyensúlya
helyreáll, a rendellenes hüvelyi folyás és a kellemetlen érzés pedig megszűnik.

A bakteriális vaginózis (BV) fő tünetei: kellemetlen halszag, rendellenes hüvelyi folyás és kellemetlen hüvelyi érzés.

Ha a tünetek a Canesbalance hüvelykúp rendeltetésszerű használata ellenére sem javulnak, akkor haladéktalanul kérd ki orvosod tanácsát. A tünetek súlyosbodása, fájdalom, nem múló kellemetlen érzés, véres folyás, illetve menopauza alatti folyás esetén is fordulj orvoshoz. Ugyanez a teendő, ha terhességed alatt úgy véled, hogy hüvelyi fertőzésed van. A BV végleges diagnózisát és a kezelési javaslatot is orvos mondja ki.

A Canesbalance bakteriális vaginózis hüvelykúp orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz.

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. www.bayer.co.hu

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Írd meg a véleményed!