Vissza

Bioderma Photoderm Spot-Age krém-gél SPF50+ 40ml

CIKKSZÁM: 49678
Bioderma Photoderm Spot-Age krém-gél SPF50+ 40ml
Top ár

Bioderma Photoderm Spot-Age krém-gél SPF50+ 40ml

CIKKSZÁM: 49678
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
6 414Ft
160Ft / ml

Nagyon magas UVA / UVB védelmet biztosít. Megakadályozza és csökkenti az öregedés látható jeleit (foltok, ráncok és rugalmasságvesztés). Hosszútávon hidratálja a bőrt. Megakadályozza a dermis károsodását és regenerálja a bőrt. 

Könnyű, gél-krém textúra. Kiváló smink alap. Nagyon jó bőr- és szem tolerancia. Nem komedogén. Vízálló. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a páratartalomnak. Lézeres kezelések után.

Három aktív összetevőjének (C-vitamin, E-vitamin, Ázsiai gázló), valamint széles körű fényvédő szűrőinek köszönhetően magas fokú védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, stimulálja a kollagéntermelést, valamint minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát. Cellular Bioprotection™ szabadalom, szabadalma révén valódi belső biológiai védelmet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét. A kiválasztott E-vitamin és a C-vitamin a Photoderm Spot-Age SPF50+ termékben stabil. Kiegészítő antioxidáns védelmet nyújtanak a széles spektrumú sugárzás (szabadgyökök) hatásaival szemben. Segítik hiperpigmentált foltok megjelenésének megakadályozását. A termékhez hozzáadott C-vitamin háromszor stabilabb, L-aszkorbinsav. Az E-vitamin a legtermészetesebb és legaktívabb formájában kerül a termékbe, lehetővé téve a sejtmembránok védelmét korlátozva az idő előtti bőröregedést. Az ázsiai gázló növény kivonata megakadályozza a dermis károsodását és regenerálja a bőrt.

Használat:
Használja a pigmentfoltok és a nap okozta öregedés megelőzésére. Mielőtt napra megy, egyenletesen és vastagon vigye fel bőrére (kis mennyiségű termék használata csökkenti a napvédelem szintjét). A védelem fenntartása érdekében izzadás, úszás és törölközés után használja újra. Kerülje a textíliákkal való érintkezést. Csak egészséges bőrre alkalmazza. A túl erős napsugárzás egészségkárosító lehet még napvédelem mellett is.

Írd meg a véleményed!