Vissza

Bioderma Photoderm M krém SPF50+ arany 40ml

CIKKSZÁM: 51975
Bioderma Photoderm M krém SPF50+ arany 40ml
Top ár

Bioderma Photoderm M krém SPF50+ arany 40ml

CIKKSZÁM: 51975
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
6 511Ft
162Ft / ml

Megakadályozza a bőrhibák ismételt kialakulását. Magas fedés és matt hatás.

61% KÉK FÉNY VÉDELEM: Megakadályozza a melazma kiújulását

- SUN ACTIVE DEFENSE: csúcstechnológiás fényvédelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal

- A glabridinnek köszönhetően eltünteti a meglévő sötét foltokat

- Egységesít: Magas pigmentkoncentráció, magas fedés maszk hatás nélkül

- 8 órás mattító és púderes hatás

Alkalmas terhes és szoptató nők számára - Gél-krém textúra - Nem ragad - Nem zsíros - Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem komedogén - Víz-, hő- és magas nedvességálló

Az UVB és az UVA a hiperpigmentáció elsődleges kiváltó tényezői. A közelmúltban az is bebizonyosodott, hogy a melazmát kiváltó fő elem a látható fény, és különösen annak egy része, a kék fény .

A Photoderm M SPF50+ bőrgyógyászokkal készült, hogy kezelje a melazma okait és következményeit:
- A legmagasabb kékfény elleni védelmet nyújtja a piacon: 61%*-ban segít megakadályozni a kiújulást. 
- A glabridinnel dúsított új, szabadalmaztatott formula biológiailag is szabályozza a pigmentációs folyamatot , így segít megelőzni a pigmentfoltokat, csökkenti megjelenésüket és korlátozza kiújulásukat.
- A pigmentek magas koncentrációja képes megállítani a kék fény által okozott károkat. Magas fedést tesz lehetővé, hogy tökéletesen elrejtse a sötét foltokat kellemes púderes és mattító hatással .
- A SUN ACTIVE DEFENSE technológia ahelyett, hogy túlterhelné a bőrt szűrőkkel , megerősíti a bőr saját védelmi képességét, hogy kompenzálja az UVA biológiai hatásait. Antioxidáns védelmet nyújt, és fenntartja a bőr immunvédelmét napon tartózkodás közben.

Ez a gél-krém bőrgyógyászati fényvédő termék, a csúcstechnológiát és a kellemes használatot ötvözi, annak érdekében, hogy a mindennapi használat következtében a tünetek elmúljanak és megelőzzék az újbóli kialakulást.

Alkalmazd naponta, hogy minimalizáld a pigmentáció kockázatát.

  • LÉPÉS 1  Vidd fel egyenletesen és vastagon az arcodra és a nyakadra (kis mennyiségű termék használata csökkenti a napvédelem szintjét).
  • LÉPÉS 2  A védelem fenntartása érdekében vidd fel újra izzadást, úszást és törölközést követően.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. Egészséges bőrre vidd fel. Szemmel való érintkezés esetén azonnal öblítsd ki bő vízzel. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget még fényvédelem mellett is.

Írd meg a véleményed!