Vissza

Bioderma Atoderm Intensive gél krém 500ml

CIKKSZÁM: 50107
Bioderma Atoderm Intensive gél krém 500ml
Top ár

Bioderma Atoderm Intensive gél krém 500ml

CIKKSZÁM: 50107
Alacsony készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
7 051Ft
14Ft / ml

Intenzív viszketéscsillapító és ultrakönnyű ápoló

Az Atoderm Intensive gel-crème az első olyan viszketéscsillapító bőrápoló készítmény, melynek frissító, ultra könnyű gél textúrája azonnal beszívódik a bőrbe. A formula kielégíti a száraz és atópiás bőr speciális igényeit forró / párás és trópusi éghajlaton egyaránt:
Az Enoxolone származék azonnal és tartósan enyhíti a viszketést és csökkenti a vakarózási ingert.
A szabadalmaztatott Skin Barrier Therapy ™ komplex korlátozza bizonyos baktériumok (staphylococcus aureus) tapadását a bőr felületéhez. Ezek a baktériumok súlyosbíthatják a bőr kiszáradását.
A hidroabszorbens technológia megköti a vizet a környezetből, hogy optimalizálja a bőr hidratáltságát és megerősítse a bőrbarriert. Csökkenti a viszketési ingert és így csökkenti az irritációt.
A PP-vitamin, egy biomimetikus hidratáló készítmény, mely stimulálja a bőr lipidjeinek természetes képződését és erősíti a bőrbarriert.
Az Atoderm intensive Gél-krém összhangban van a Naos ökobiológiai megközelítésével, mivel egy egyedi textúrájú ápoló készítmény, amely nagyon hatékony és kellemesen alkalmazható, összhangban a beteg környezetével és életmódjával.

Termék előnyök

 • Ultra könnyű ápolás és viszketéscsillapítás
 • Megerősíti és helyreállítja a lipideket
 • 24 órás hidratáltság
 • Azonnali frissesség érzet
 • Könnyed, nem ragadós textúra
 • Gyorsan beszívódik - azonnal fel lehet öltözni a használatot követően

Kinek javasolt?   Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Alkalmazása:

Napi egyszeri vagy kétszeri használat A 3-6-9 módszer egy új alkalmazási módszer, melyet azért fejlesztettünk ki, hogy a Intensive Gél-krémből a bőrre a megfelelő mennyiséget vigyük fel. Kialakul a napi rutin és a rendszeres bőrápolás, ezáltal hosszútávon jobb eredményeket tudunk elérni a kezelésben.

 • LÉPÉS 1  Tisztítsd meg bőröd Atoderm Olajtusfürdővel vagy Atoderm Intensive Gél Moussant tusfürdővel, majd kíméletesen szárítsd meg.
 • LÉPÉS 2  Ezt követően használd az Atoderm Intensive Gél-krém ápoló terméket.
 • LÉPÉS 3   Gyengéden maszírozd be a bőrbe, míg be nem szívódik a krém.

  3 pumpányi mennyiség a babáknak: 1 pumpányi az arcra, nyakra, mellkasra - 1 pumpányi a két karra és a hátra - 1 pumpányi mindkét lábra.
  6 pumpányi mennyiség gyerekeknek: - 1 pumpányi az arcra és nyakra- 1 pumpányi a mellkasra - 1 pumpányi a hátra - 1 pumpányi mindkét karra - 1 pumpányi lábanként (x2).
  9 pumpányi mennyiség felnőtteknek: - 1 pumpányi for az arcra és nyakra- 1 pumpányi a mellkasra - 1 pumpányi a hátra - 1 pumpányi karonként (x2) - 2 pumpányi lábanként (x2).

Amennyiben a bőrszárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászához.

Írd meg a véleményed!