Aurisclean fülolaj 20ml

CIKKSZÁM: 52895
Aurisclean fülolaj 20ml

Aurisclean fülolaj 20ml

CIKKSZÁM: 52895
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
2 214Ft
110Ft / ml

Az AurisClean Sensitive fülolaj kíméletesen feloldja és eltávolítja a túlzott fülzsírt. A Medical Clean Complex (természetes olívaolaj, gránátalma mag és rozmaring levél kivonat) egyedülálló kombinációjának köszönhetően csökkenti a túlzott fülzsírtermelést és megakadályozza a fülzsírdugók kialakulását, csökkentve a fülgyulladás kockázatát. Ezenkívül a pipettás alkalmazás lehetővé teszi a könnyű és kíméletes alkalmazást 3 hónapos kortól.

- eltávolítja a túlzott fülzsírt és megakadályozza annak felhalmozódását
- megakadályozza a fülzsírdugók kialakulását vagy megkönnyíti azok eltávolítását
- csökkenti a fülgyulladás kockázatát, serkenti a természetes gyulladáscsökkentő mechanizmusokat
- rendszeres fülhigiéniához ajánlott
- hallókészüléket vagy fejhallgatót viselőknek ajánlott, mivel hajlamosak a fülzsírdugó kialakulására
- megakadályozza, hogy víz maradjon a fülben úszás vagy vízi sportok során

Alkalmazás előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást!

Használati utasítás: Használat előtt melegítse fel az üveget úgy, hogy kb. 1 percig a tenyerében tartja. Döntse meg a fejét, hogy a cseppek szabadon áramolhassanak a hallójáratban. Ezután a pipetta segítségével juttassa be a javasolt mennyiségű cseppet a hallójáratba. Legalább 5 percig hagyja állni. Javasoljuk, hogy a fejét az alkalmazás során enyhén döntse meg. Ezután egyenesítse ki a fejét, hagyja, hogy a maradék lefolyjon, utána alaposan törölje át a hallójárat külső részét.

Adagolása: A túlzott fülzsírtermelés megelőzése érdekében alkalmazzon 12 évesnél fiatalabb gyermekek és csecsemők esetében, 3 hónapos kortól: 1–2 cseppet mindkét fülbe hetente 1–2 alkalommal, maximum 2 cseppet hetente 3 alkalommal. A túlzott fülzsírtermelés megelőzésére felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek: hetente 1 2 alkalommal 2–3 cseppet mindkét fülbe, maximum heti 3 alkalommal 4 cseppet. Fülzsírdugó kialakulásakor 4-5 napon keresztül naponta 3–5 alkalommal 3–4 cseppet alkalmazzon, amíg a fülzsírdugó és a maradék fülzsír fel nem oldódik és ki nem ürül, maximum 5 napon keresztül naponta 5 alkalommal 5 cseppet. Megelőzi, hogy a fülben víz maradjon, ehhez 12 év alatti gyermekeknél és 3 hónaposnál idősebb csecsemőknél fürdés vagy úszás előtt cseppentsen 1–2 cseppet mindkét fülbe, fürdés után óvatosan törölje le a fület. Megelőzi, hogy a fülben víz maradjon, ehhez 12 éves és idősebb úszóknak fürdés vagy úszás előtt mindkét fülbe 2–3 cseppet kell cseppenteni, fürdés után óvatosan törölje meg a füleket.

Figyelmeztetés: Külső alkalmazáshoz. Ne alkalmazza sérült bőrre! Ne nyomja be az applikátort túl mélyen a külső hallójáratba! Gyermekek és csecsemők esetében mindig egy felnőtt cseppentsen a fülbe. Minden egyes alkalmazás után ajánlott az üvegpipettát folyó meleg víz alatt leöblíteni és óvatosan megszárítani. Ne alkalmazza a szemre, orra vagy szájüregre! Ne lépje túl az ajánlott adagot! Ne alkalmazza, ha az összetevők bármelyikére túlérzékeny! Nem alkalmas 3 hónaposnál fiatalabb csecsemők számára. Alkalmas terhes és szoptató nők számára. Higiéniai okokból javasoljuk, hogy a terméket csak egy személy használja.

Ellenjavallat: Nem alkalmazható fülfájdalom, dobhártya perforáció, a középfül és a hallójárat krónikus gyulladásos állapotai esetén. Ha a fülzsírdugó feloldódik, és a hallásproblémák az alkalmazást követő 5 nap elteltével is fennállnak, forduljon orvoshoz. Ne alkalmazza egyszerre a hallójáratnál egyéb termékkel!

Összetétel: olívaolaj, napraforgó magolaj, gliceril-kaprilát, gránátalma magkivonat, rozmaring levél kivonat, gliceril-undecilenát.

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Írd meg a véleményed!