Vissza

Herpalysin immundoc ajakápoló herpeszre 7ml

CIKKSZÁM: 51609
Herpalysin immundoc ajakápoló herpeszre 7ml

Herpalysin immundoc ajakápoló herpeszre 7ml

CIKKSZÁM: 51609
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
3 089Ft
441Ft / ml

A Herpalysin ajakherpesz krém L-lizint, Echinaceát és cink-oxidot tartalmazó orvostechnikai eszköz. Innovatív és hatékony készítmény a herpesz tüneteinek gyors és egyszerű megelőzésére és kezelésére. A könnyen használható tubusnak köszönhetően a krém közvetlenül az érintett területre kenhető.

Termékelőnyök

  • Herpesz kezelésére, megelőzésére
  • Alkalmazható a herpesz kitörésének minden fázisában
  • A herpesz minden szakaszában jótékony hatású
  • Csökkenti a tünetek (például bizsergés, hólyagok vagy kéregképződés) fennállásának időtartamát és súlyosságát
  • Enyhíti a fájdalmat, égő érzést, viszketést L-lizinnel és cink-oxiddal, Echinaceával
  • 30 UVA/UVB fényvédő faktorával segít az UV-sugárzás elleni védekezésben
  • Csökkenti a bőrpírt, a duzzanatot és a hólyagosodást
  • Segít megelőzni a vírus terjedését
  • Feszesíti, tonizálja és erősíti a bőrt
  • Könnyen használható

Mi a herpesz?

A herpesz az 1-es típusú Herpes simplex vírus (HSV-1) által okozott vírusos bőrfertőzés az ajkakon vagy azok közelében. A tünetek gyakran a bőr viszketésével és égő érzetével kezdődnek. A bőr megduzzad és kipirosodik, majd apró hólyagok jelennek meg. Néhány nap múlva a hólyagok megszáradnak, és kérgek képződnek. A herpesz nagyon fertőző. A vírus csók vagy más fizikai érintkezés útján terjed. Ha a bőr meggyógyult, a Herpes simplex vírus már nem vihető át. A herpesz jellemzője, hogy rendszeresen kiújul.

Mi az oka a herpesz kiújulásának?

A herpesz kiújulását kiválthatja a csökkent ellenállóképesség, az ajkak kicserepesedése, betegség, láz és napégés. A herpesz kiújulásának egyik gyakori oka az UV sugárzás. A test más részeivel ellentétben az ajkak nem tartalmaznak melanint, az UV-sugarak elleni természetes szűrőt. Ezért az ajkak érzékenyebbek a leégésre. A közvetlen napfény fokozza a vírus aktivitását, melynek következtében herpesz képződhet. Az ajakherpeszt 1-es típusú Herpes simplex vírus (HSV-1) fertőzés okozza. A herpesz kitörésének kiváltó okai lehetnek külső és/vagy belső tényezők.

Hogyan működik a Herpalysin ajakherpesz krém?

A herpeszkrém orvostechnikai eszköz, amely véd az ajakherpesz ellen. A Herpalysin ajakherpesz krém naponta alkalmazható, különösen herpesz kiújulásának fokozott kockázata idején, pl. közvetlen napsugárzás vagy csökkent ellenállóképesség esetén. Alkalmazza a Herpalysin ajakherpesz krémet az első bizsergő érzés jelentkezésekor, hogy megelőzze a herpesz kialakulását. Már kialakult herpesz esetén a Herpalysin ajakherpesz krém csökkenti a tünetek (például bizsergés, hólyagok vagy kérgesedés) súlyosságát és fennállásuk időtartamát.

Alkalmazás: Vigye fel a herpeszkrémet naponta többször (3-6 alkalommal) az ajkakra. Közvetlen UV-sugárzás esetén használja óránként. A herpesz fertőző. Ezért ne ossza meg a saját herpeszkrémjét másokkal, még akkor sem, ha azonos tüneteik vannak.

A Herpalysin ajakherpesz krém az alábbi hatóanyagokat tartalmazza:

Lizin: Az L-lizin egy esszenciális aminosav, amely képes kiszorítani egy másik aminosavat, az L-arginint, amely döntő szerepet játszik a herpeszvírusok szaporodásában.

Ehinacea: Az Echinacea angustifolia (keskenylevelű kasvirág) vírusellenes, sebgyógyító, immunmoduláns tulajdonságairól ismert külsőleges alkalmazás esetén is.

Cink-oxid: Tanulmányok azt mutatják, hogy a cink-oxid alkalmazása csökkenti az ajakherpesz gyógyulási idejét. A cink-oxid hűsítő hatással bír, és szárítja a hólyagokat. Ezenkívül a cink mechanikai gátként is működik, megakadályozza a környező sejtek herpeszvírussal való fertőzését.

SPF UVA/UVB: A számok azt mutatják, hogy az UV-sugárzásnak való kitettséget követően a fogékony betegek 40-70%-ánál 7 napon belül herpesz alakul ki. Az erős SPF 30 UVA/UVB fényvédő faktort tartalmazó Herpalysin ajakherpesz krémnek köszönhetően az ajkak védve lesznek a naptól, így segítenek megelőzni a herpes kiújulását, amelyet a napfény provokál.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorosát!

Forgalmazza: Pharmanext Kft, 1085 Budapest Stahly u 2/a

Írd meg a véleményed!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevél listánkra és értesüljön elsőként újdonságainkról!
Kiemelt partnerünk
MEDHUSA