Daosin tabletta 60x

CIKKSZÁM: 52166
Daosin tabletta 60x

Daosin tabletta 60x

CIKKSZÁM: 52166
Készleten Várható szállítás 1-4 munkanap
14 420Ft
240Ft / db

A DAOSiN® egy diamin-oxidáz (DAO) enzimet tartalmazó étrend-kiegészítő. A DAO lebontja a bélrendszerben az étellel elfogyasztott hisztamint.

Hatóanyag 1 tablettában: sertésvese fehérjekivonat 4,2 mg, amelyből diamin-oxidáz 0,3 mg, amely megfelel 23 kHDU-nak (hisztamin lebontó egység). 

Javasolt adagolás

A Daosin®-t feltétlenül a hisztamintartalmú ételek fogyasztása előtt kell bevenni, (ideális esetben 15 perccel előbb), hogy a tabletta szétessen és a DAO rendelkezésre álljon. Vegye be a Daosin®-t 15 perccel a a hisztamintartalmú ételek fogyasztása előtt kevés vízzel. A maximális napi adag 3 tabletta (ez napi 3-szori étkezésnek felel meg). A tabletát nem szabad szétrágni, hanem egészben kell lenyelni, hogy a gyomron károsodás nélkül áthaladva jusson a vékonybélbe. Nem kell szétharapni vagy rágni.

Figyelmeztetések

A DAO a bélben a hisztamin bontására szolgáló testazonos enzim. Hisztaminmentes fehérjekivonatot tartalmaz (természetes DIAminoOxidázt). Az alkohol és bizonyos gyógyszerek befolyásolhatják a DAO enzim aktivitását. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. melegtől védve tárolandó. Felnyitás után hűvös helyen tartandó. Hűtés nélkül a zacskó felnyitása után az eltarthatóság 3 hónap.

Írd meg a véleményed!